![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2881 | |
Gość
|
Cytat:
Żeby nie było nieporozumień, cytuję wypowiedź w brzmieniu oryginalnym bo poprzednio podałem nie całkiem dosłownie: http://applemania.pl/2011/07/23/ipho...sie-5-wrzesnia "iPhone 5 W końcu bo mam już dosyć iPhona 4g. Jest zbyt popularny. Potrzebuję czegoś nowszego. Mam nadzieję, że będzie bardzo drogi. To sprzęt dla elit, nie dla plebsu." Ostatnio zmieniany przez yossi : 27.09.2011 o godz. 16:22 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2882 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apple Camera Connection Kit kosztuje $29 lub 129 PLN. Nie przepraszaj mnie, tylko uzytkownikow ktorych wprowadziles w blad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2883 | ||
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Cytat:
![]() Mój marny androidzić z szajsunga nagrał FullHD a zmontowałam sobie na darmowym Kino, na dwurdzeniowym lapku za 1800zł z linuxem. Czy Ty uważasz, że tylko MacOSX ma programy do montowania filmów? Ja na linuksie mogę wybierać z pośród kilkudziesięciu, włącznie z efektami renderowanymi przez Blendera i do tego programik do eleganckiego wypalenia płytki DVD. A Ty? Źle się nagra płytka i do serwisu mihihihihihi ![]() Z czym do ludzi M@X. My tu używamy normalnych telefonów i komputerów, z normalnymi systemami operacyjnymi i programami, nie zabawkami dla sprytnych inaczej makjuzerów ograniczanych na M@Xa (hehe) przez Cupertino... Cytat:
![]() Gdyby Apple zaczęło przepraszać za swoje błędy musieliby otworzyć specjalną radiostację nadającą non stop jedno słowo - przepraszam ![]() @Yossi spokojnie ![]() Ale jak to?? Buuuuu. Kupiłem ajfona za cztery tysiące złotych i nikt mi nie zazrościł? Buuuuu!!! Jeszcze ta wredna nemka się nabijałaaaaaa. Buuuuuu!!! Jak śmie! Ona nie wie co to jest emezing!!! Tyle ficzerów ma ten ajfon! Sam Jobs powiedział! Ostatnio zmieniany przez nemka : 27.09.2011 o godz. 17:10 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2884 |
Gość
|
Kolejne kłamstwo mściwej konkurencji na temat cudownego Iphona 5:
iPhone 5 ma problemy z panelami dotykowymi? komorkomania.pl/2011/09/24/iphone-5-ma-problemy-z-panelami-dotykowymi Otóż Apple nie ma żadnych problemów i to z niczym. To jest po prostu taki ficzer, a jeśli dalej WYDAJE ci się, że masz problem z panelem dotykowym to oznacza tylko tyle, że źle go dotykasz. Poza tym, wszystkie smartphony tak mają, a tak w ogóle to problem jest wymyślony i tak naprawdę nie istnieje. ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słuchajcie to nie ma sensu i zaczynacie troche przesadzać.
Maki są dla ludzi którym takie podejście odpowiada. To komputer jak każdy inny, z tym że prostszy w obsłudze i drogi. Apple taką ma politykę, że robi drogie gadżety. I serio to nie jest błąd, bo ma najlepsze wyniki finansowe w branży. Założę się że każdy by tak chciał, tylko nie ma takiej marki i wizji urządzeń. Apple od najmniejszego iPoda po Maca Pro ma swoją jedną wizję, jeden styl i to mi się podoba. Zmuszanie Apple to obniżenia ceny nie ma sensu, niech sprzedają za ile chcą - wolno im. Ja też bym chciał żeby kamienie z mojego ogródka uchodziły za szlachetne i bardzo drogie... I nie bądźcie niegrzeczni, puny na nicku M@Xa są poniżej pasa, On z nikogo z Was się nie nabija. nemka spróbuj openshota, kino wydaje się troche .. prymitywne. Chyba że to pozory. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.09.2011 o godz. 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Get a Mac!
Zgadza sie. Yahol coraz rzadziej tutaj zaglada i ja chyba tez powinienem. Jestem szykanowany z racji tego, ze uzywam sprzetu ktory mi nie odpowiada, a nie tego co wszyscy. No coz, Polacy narod zawistny, nie od dzis wiadomo.
A obrazania mnie nie omieszkam zglosic administracji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A ile głodnych dzieci byś narobił nie kupując iSprzętów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2888 |
Gość
|
M@X nie przesadzaj, nikt Cię tu nie szykanuje - to jest po prostu dyskusja, w której bierzesz udział z własnej woli. Tu przynajmniej nitk nie kasuje nieprawomyślnych postó jak na MyAplle.com. Ja przynajmniej Cię (mam nadzieję) nie obrażam, a na pewno nie mam takiego zamiaru. Jak mówi pewien bohater mojego ulubionego filmu "Ja tylko niosę pomoc". Zresztą zaraz znajdę lepszy cytat, tylko wezmę do ręki książkę (uwaga - to NIE jest patent Apple. JESZCZE!)
Ostatnio zmieniany przez yossi : 27.09.2011 o godz. 18:44 |
![]() |
![]() |
#2889 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
M@X dramatyzujesz. Jeszcze nikt Cię tu nie obraził. A już na pewno nie ja. Uwierz mi, potrafię obrażać w sposób tak wyrafinowany, że długo nie mógłbyś wyjść z podziwu i zdumienia.
Nikt Cię też nie szykanuje. To Ty głosisz herezje. "Kto by pomyślał że na domowym komputerze (w domyśle komputerze od Apple) można zmontować wideo z wakacji!" No proszę Cię!!! Przecież to normalka! Każdy może. Każdy domowy komputer PC nie starszy niż 3 lata dysponuje mocą przewyższającą najdroższe zabawki od Apple wielokrotnie! Pod każdym względem! I to jest fakt! Fakt nie podważalny i poparty wieloma dowodami, testami i linkami. Oraz ogólnie dostępnymi informacjami. A Ty temu zaprzeczasz! Baa. Gloryfikujesz firmę, która celowo wprowadza klientów w błąd! TY wprowadzasz ludzi w błąd! A to jest zakazane na tym forum! Paragraf 12. Może ja też powinnam zgłosić to do administracji? I kto jak kto, ale moderator? Wprowadzanie w błąd z premedytacją! Aaaa. I mamy jeszcze nadużycie uprawnień, które przemilczałam... A teraz jeszcze straszysz. Oj... Nieciekawie to wygląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Get a Mac!
Czekam na ustosunkowanie sie Barteza do tego co dzieje sie w tym temacie. Ale sadze, ze skonczy sie to moim zaprszestaniem udzielania sie w tym temacie. Nie lubie, jak ktos duzo krzyczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Gość
|
NIestety nie wiem jak wkleić obrazek, nic - najwyżej przepiszę. A co do opinii Barteza - z ciekawością czekam.
|
![]() |
![]() |
#2892 | |
Applefan's Terminatrix
![]() |
Cytat:
Wszyscy jak jeden mąż szykanujemy M@Xa (a ja w szczególności), bo ZAZDROŚCIMY mu jego sprzętu. Bardzo poważne oskarżenie. Pytanie, czego zazdrościmy, skoro piszemy o jego różnicach i wpadkach producenta. Do tego groźby... Dyskutować trzeba jeszcze umieć. W tak drażliwym temacie szczególnie. Aby Twoje posty były zgodne z regulaminem powinieneś napisać - "A ja zmontowałem sobie film pomimo ograniczeń sprzętowych mojego Maka i dla mnie rozdzielczość 720p jest wystarczająca. Jestem minimalistą". Wsio. To jest zgodny z prawdą opis. Poza tym nie naśmiewam się z Ciebie. Ja się śmieje z Apple. Jego polityki. I z naiwności ludzi, którzy w te bajki wierzą... Wybrałeś Apple. Ok. Ale musisz się pogodzić z tym, że to sprzęt pełen ograniczeń i to sztucznych! Tak samo jak oprogramowanie do niego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Gość
|
Ja również nie omieszkam zgłosić administracji faktu obrażania Polaków. Bo ja akurat nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem.Nie wiem jakiej jesteś narodowości i nigdy mnie to nie obchodziło, ale w tym momencie przeginasz.
|
![]() |
![]() |
#2894 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
A ja się tak zastanawiam, czy jest sens ciągnięcia dalej tego tematu.
Wszystko, co możliwe już zostało powiedziane, co najwyżej powtarzacie to po raz kolejny ubierając w inne słowa. Obecnie coraz bardziej przypomina to politykę ![]() Skoro już poruszyliście samego Barteza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
Chociażby po to
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Gq-e0...layer_embedded http://myapple.pl/content/2079-apple...ultitouch.html Bezczelność Apple nie zna granic. To tak jak ja bym sobie teraz chciała opatentować znak towarowy szminki. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|