![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co szykiego przegladanie zdjec i ich oceny w terenie, do tego mozliwoc skorzystania z innych podstawowych bajerow typu poczta, net, prosta edycja grafiki, objezenia filmu czy posluchanie muzy w terenie polecam jednak netbooka
lub ultrabooka sa uzywam Nokia Booklet 3G Niestety jest na Atomie - procesor malo wydajny wrecz powolny powazniejsze operacje trawaja ale i tak o wiele ktocej, niz np na tablecie czy telefonie nawet z teoretycznie porownywalnym ARM (czyli o podobnym taktowaniu - kto sie zna choc troche na budowie i dzialaniu komputera, ten wie, ze taktowanie jest stosunkowo malo istotne) polecam do takich zastosowan, tym bardziej, ze bateria wystarcza na 10-12 h pracy (sprawdzone przeze mnie -dane fabrycznie nie klamia), a urzadzenie jest mega ciche (jedyna czesc ruchoma to hdd, brak jakiegokolwiek chlodzenia aktywnego) bardziej tabletowany bedzie Asus Transformer ale cena wyzsza sporo, trzeba by tez zobaczyc jak z wydajnoscia i czasem pracy, bo po prostu nie wiem a propos M@X - Nokai ma aluminiowa obudowe ![]() ![]() i ma HDMI, USB, BT, WIFI, 3G (slot na standardowe SIM), GPS... sam nie wiem co jeszcze - ma sporo bez dopladania za wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
Poza tym nie wiesz, że sprzęt Apple od razu wszystko ma po wyjęciu z pudełka - i nic innego nie potrzeba, Sam SJ powiedział, że nie potrzeba. No, może ewentualnie kilka/kilkanascie przejściówek po jedyne 129,99 US$ sztuka. Ale przecież chodzi o to, żeby to był sprzęt dla elity, a nie dla biedoty, która kupuje rożne żebracze Samsungi. Jak napisał niedawno jeden Fanboy na MyApple.com : "mam nadzieję, że iPhone 5 będzie BARDZO drogi i biedota spod Biedronki nie będzie mogła go kupić. W ten sposób bedzie dostępny tylko dla nas - prawdziwej elity." |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Apple Camera Connection Kit kosztuje $29 lub 129 PLN. Nie przepraszaj mnie, tylko uzytkownikow ktorych wprowadziles w blad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
W kazdej grupie zdarzaja sie buce - nie podpisuje sie pod tym dzieckiem. A Ty tez pochamuj, bo piszesz w gniewie nieprawdziwe informacje...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
Żeby nie było nieporozumień, cytuję wypowiedź w brzmieniu oryginalnym bo poprzednio podałem nie całkiem dosłownie: http://applemania.pl/2011/07/23/ipho...sie-5-wrzesnia "iPhone 5 W końcu bo mam już dosyć iPhona 4g. Jest zbyt popularny. Potrzebuję czegoś nowszego. Mam nadzieję, że będzie bardzo drogi. To sprzęt dla elit, nie dla plebsu." Ostatnio zmieniany przez yossi : 27.09.2011 o godz. 16:22 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A propo IPhone 5 to ja mam tylko jedną bardzo szczerą nadzieję odnośnie jego - że nie będzie miał nic wspólnego z 3D.
Mam wrażenie, że mania na to (producentów, bo konsumenci wydają się olewać) będzie powoli przechodzić i w końcu zniknie całkowicie, ale jeśli Apple przypadkiem to wprowadzi to koniec. W sensie niestety początek i wtedy okaże się, że już nic nie może być bez 3D...
![]() |
#8 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słuchajcie to nie ma sensu i zaczynacie troche przesadzać.
Maki są dla ludzi którym takie podejście odpowiada. To komputer jak każdy inny, z tym że prostszy w obsłudze i drogi. Apple taką ma politykę, że robi drogie gadżety. I serio to nie jest błąd, bo ma najlepsze wyniki finansowe w branży. Założę się że każdy by tak chciał, tylko nie ma takiej marki i wizji urządzeń. Apple od najmniejszego iPoda po Maca Pro ma swoją jedną wizję, jeden styl i to mi się podoba. Zmuszanie Apple to obniżenia ceny nie ma sensu, niech sprzedają za ile chcą - wolno im. Ja też bym chciał żeby kamienie z mojego ogródka uchodziły za szlachetne i bardzo drogie... I nie bądźcie niegrzeczni, puny na nicku M@Xa są poniżej pasa, On z nikogo z Was się nie nabija. nemka spróbuj openshota, kino wydaje się troche .. prymitywne. Chyba że to pozory. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.09.2011 o godz. 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Get a Mac!
Zgadza sie. Yahol coraz rzadziej tutaj zaglada i ja chyba tez powinienem. Jestem szykanowany z racji tego, ze uzywam sprzetu ktory mi nie odpowiada, a nie tego co wszyscy. No coz, Polacy narod zawistny, nie od dzis wiadomo.
A obrazania mnie nie omieszkam zglosic administracji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
M@X nie przesadzaj, nikt Cię tu nie szykanuje - to jest po prostu dyskusja, w której bierzesz udział z własnej woli. Tu przynajmniej nitk nie kasuje nieprawomyślnych postó jak na MyAplle.com. Ja przynajmniej Cię (mam nadzieję) nie obrażam, a na pewno nie mam takiego zamiaru. Jak mówi pewien bohater mojego ulubionego filmu "Ja tylko niosę pomoc". Zresztą zaraz znajdę lepszy cytat, tylko wezmę do ręki książkę (uwaga - to NIE jest patent Apple. JESZCZE!)
Ostatnio zmieniany przez yossi : 27.09.2011 o godz. 18:44 |
![]() |
![]() |
#11 |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
M@X dramatyzujesz. Jeszcze nikt Cię tu nie obraził. A już na pewno nie ja. Uwierz mi, potrafię obrażać w sposób tak wyrafinowany, że długo nie mógłbyś wyjść z podziwu i zdumienia.
Nikt Cię też nie szykanuje. To Ty głosisz herezje. "Kto by pomyślał że na domowym komputerze (w domyśle komputerze od Apple) można zmontować wideo z wakacji!" No proszę Cię!!! Przecież to normalka! Każdy może. Każdy domowy komputer PC nie starszy niż 3 lata dysponuje mocą przewyższającą najdroższe zabawki od Apple wielokrotnie! Pod każdym względem! I to jest fakt! Fakt nie podważalny i poparty wieloma dowodami, testami i linkami. Oraz ogólnie dostępnymi informacjami. A Ty temu zaprzeczasz! Baa. Gloryfikujesz firmę, która celowo wprowadza klientów w błąd! TY wprowadzasz ludzi w błąd! A to jest zakazane na tym forum! Paragraf 12. Może ja też powinnam zgłosić to do administracji? I kto jak kto, ale moderator? Wprowadzanie w błąd z premedytacją! Aaaa. I mamy jeszcze nadużycie uprawnień, które przemilczałam... A teraz jeszcze straszysz. Oj... Nieciekawie to wygląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Cytat:
Wszyscy jak jeden mąż szykanujemy M@Xa (a ja w szczególności), bo ZAZDROŚCIMY mu jego sprzętu. Bardzo poważne oskarżenie. Pytanie, czego zazdrościmy, skoro piszemy o jego różnicach i wpadkach producenta. Do tego groźby... Dyskutować trzeba jeszcze umieć. W tak drażliwym temacie szczególnie. Aby Twoje posty były zgodne z regulaminem powinieneś napisać - "A ja zmontowałem sobie film pomimo ograniczeń sprzętowych mojego Maka i dla mnie rozdzielczość 720p jest wystarczająca. Jestem minimalistą". Wsio. To jest zgodny z prawdą opis. Poza tym nie naśmiewam się z Ciebie. Ja się śmieje z Apple. Jego polityki. I z naiwności ludzi, którzy w te bajki wierzą... Wybrałeś Apple. Ok. Ale musisz się pogodzić z tym, że to sprzęt pełen ograniczeń i to sztucznych! Tak samo jak oprogramowanie do niego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Ja również nie omieszkam zgłosić administracji faktu obrażania Polaków. Bo ja akurat nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem.Nie wiem jakiej jesteś narodowości i nigdy mnie to nie obchodziło, ale w tym momencie przeginasz.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A ile głodnych dzieci byś narobił nie kupując iSprzętów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Get a Mac!
Czekam na ustosunkowanie sie Barteza do tego co dzieje sie w tym temacie. Ale sadze, ze skonczy sie to moim zaprszestaniem udzielania sie w tym temacie. Nie lubie, jak ktos duzo krzyczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|