![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3031 |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Co z tego? Przeciętny macuser kupuje ładne, ale dziurawe buty i krzyczy wszystkim w około jakie są wygodne, choć koszmarnie uwierają jeśli chce się szybciej iść a biegać po prostu się nie da (hmm szpilki?
![]() Taka analogia jest jak najbardziej odpowiednia do sytuacji ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3032 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To twoje zdanie!
Moje brzmi,w dalszym ciągu: no to co?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 | |
Gość
|
Cytat:
yahol: nie stawiaj się cały czas w roli oblężonej twierdzy - dyskutuj używając argumentów. Ja po raz enty podkreślam - nic mi do tego jakiego sprzętu i softu używasz - Twoje pieniądz i Twoja wola. Ja tylko próbuje zrozumieć, jak można do tego stopnia uzależnić się od jedynie słusznego producenta, zupelnie ignorując ... (tu wstaw co chcesz, ponieważ absolutnie nie mam zamiaru Cie obrażać, co zresztą deklaruję po raz kolejny). Ostatnio zmieniany przez yossi : 30.09.2011 o godz. 14:15 |
|
![]() |
![]() |
#3034 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mylisz chyba iOS i Mac OS X, ale nie mam ochoty wdawac sie w te dyskusje. Zyj sobie w swoim wyimaginowanym swiecie bzdurnych przekonan ;-)...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 |
Gość
|
M@Xiu, nie bardzo wiem jakiego wątku dotyczy Twoja wypowiedź - mógłbyś sprecyzować lub zrobić edita do swojego posta?
|
![]() |
![]() |
#3036 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
@Yossi on tak po prostu wkleił standardowy tekst, którego używa na wszystkich portalach
![]() ![]()
![]() |
#3037 |
Get a Mac!
yossi : Twojej wypowiedzi, ze OS X jest ograniczony. iOS ma kilka restrykcji, ale OS X dla mnie wyprzedza Windows o kilka dlugosci. Nie na darmo profesjonalne narzedzia do obrobki (Aperture, Final Cut Pro, Pro Tools) sa tylko na Maka...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 | |
Gość
|
Cytat:
Chyba się zapędziłeś - nie? |
|
![]() |
![]() |
#3039 | |
Applefan's Terminatrix
![]() |
Cytat:
![]() Aperture, FCP i PT mają wiele dużo lepszych odpowiedników. Jeżeli chcesz mi udowodnić, że to profesjonaliści używają FCP - to raz, połowa już się przeniosła na Adobe Premiere reszta zażądała zwrotu kasy (i dostała ją!). Ale, ale. Zobaczmy w iluż to filmach FCP było użyte... http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Cut_Pro - na dole są wymienione filmy. Masakra! Trzydzieści parę filmów, średnio po 2-3 rocznie! Toż to rozbija konkurencję w puch! To miażdżący cios w Adobe! To... po prostu niszowy program do edycji filmów, którego używa co tysięczny montażysta albo nawet co dziesięciotysięczny ![]() Można montować filmy przy pomocy maszyny do montażu. Można też przy pomocy kleju zamiast taśmy i skalpela (zrobionego z kości) zamiast nożyczek, tylko to jest mniej wygodne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3040 | |
Get a Mac!
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3041 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
M@X ponawiam prośbę o wymienienie przynajmniej 5 rzeczy, które w Windowsie są gorsze od MacOSX.
![]() |
#3042 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
@Nemka - wykraczasz poza normy dobrego obyczaju w dyskusji. Nie wiem, czy dla Ciebie wojna z Apple jest punktem honoru, czy to tylko jakiś applowski wrzód Ci wyszedł w wiadomym miejscu
![]() Twoje wypowiedzi są zbyt agresywne i prześmiewcze, a momentami wręcz szydercze, wobec 'makowców', czyli zwyczajnych użytkowników znienawidzonego przez Ciebie sprzętu. Pozwól im mieć swoje zdanie i nie rozstawiaj po kątach. Mają wybór i swój rozum, są zadowoleni...ich sprawa, ich pieniądze. Ja rozumiem Twój temperament, ba nawet lubię dziewczyny z temperamentem, ale dominy już mniej. Jak się czubić, to tak, by się lubić. Spróbuj. PS Może trochę luzu śmietnikowego by Ci się przydało? Zapraszam - tam też jest ciekawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
Dlaczego są agresywne? Bo są prawdziwe? Bo w sumie tak wygląda sprawa z Apple. Używa go minimalny procent ludzi bo to sprzęt niszowy? Staram się nikogo nie obrażać. A dominą żadną nie jestem. Po prostu jestem uparta. I na wszystko co piszę mam dowody
![]() ![]() Nie staram się nikogo tu obrazić. Po prostu używam sarkazmu i logiki. Jeśli kogoś obrażam, to wskaż mi gdzie, poprawie się.
![]() |
#3044 | |
Gość
|
Cytat:
M@X proszę, pomóż mi, jestem tylko biednym trollem, którego nie stać i którego aż skręca z zazdrości, że może mieć tak boskiego systemu. Nawróć mnie na Waszą religię. Na początek powedz mi, które z moich przekonań są bzdurne i wyimaginowane i dlaczego. Acha, i jeszcze jedno - jeżeli nie jesteś w stanie używać polskich znaków to może należałoby zmienić sprzęt? Ostatnio zmieniany przez yossi : 30.09.2011 o godz. 15:52 |
|
![]() |
![]() |
#3045 |
Get a Mac!
Nie migam sie. Nie odpowiem, bo zgadzam sie z grzeniem. Jak wroce do domu i wypije jasminowa herbate na uspokojenie dodam Cie do ignorowanych. Odkad sie pojawilas z uporem maniaka uprawiajac swoja dziecinna krucjate wyprowadzasz mnie z rownowagi kazdego dnia. Poziom dyskusji spadl odkad sie pojawilas - nie mozna podyskutowac, bo atakujesz. Nieudany z Ciebie prezent urodzinowy, ot co...
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|