![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | ||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Cytat:
Widzisz, problem polega na tym, że mój przyjaciel M@x zawsze pisze, że każdy absolutnie produkt Apple jest w 100% idealny. Nie ma wad, jest debeściak i nic już się w nim poprawić nie da.. Mimo to lubię czytać M@xa bo on przynajmniej nie używa argumentów typu "nie stać was" czy tez " zazdrościcie" M@xiu - szacunek i pozdrowienia :-) [EDIT] I tu jeszcze ciekawostka: http://arstechnica.com/apple/news/20...1#comments-bar Oczywiście jest to ohydne oszczerstwo, bo - jak wiadomo - na Makówki nie ma wirusów. Sam Steve powiedział, że nie ma. To nie ma! A jeśli ktoś twierdzi inaczej, to go nie stać i zazdrości. Ostatnio zmieniany przez Yossi : 05.04.2012 o godz. 09:36 |
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czekam ![]() Uwaga zaraz będzie merytorycznie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Nie dawaj mi argumentów typu "a u was to murzynów biją". Zadałem konkretne pytanie i czekam na konkretną odpowiedź , a nie mam zamiaru wdawać się w pyskówkę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdanie sobrusa było stwierdzeniem, że:
Cytat:
Obal jego tezę i jeśli twierdzisz, że nie ma racji, przedstaw swoją propozycję. Masz ręce, to poszukaj w internecie lepszy sprzęt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Przede wszystkim - Sobrus jest dorosłym (mam nadzieję) człowiekiem i doskonale potrafi obronić się sam ( o czym jestem przekonany, czytając jego posty). Nie sądzę, żeby potrzebował adwokata. Ja nie muszę niczego udowadniać bo to nie ja stawiam tezę - obowiązek udowodnienia tezy spoczywa na tym , który tezę przedstawia. Ja tylko proszę o argumenty, do których chciałbym się odnieść w dyskusji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikoniarz
Ale chcesz tę tezę obalić - przedstaw zatem argumenty. On nie broni pracy dyplomowej, Ty nie jesteś egzaminatorem.
I nie bronię sobrusa, też mnie po prostu wkurzają niektóre posty, udowodnij, pokaż, przedstaw. Przypieprzanie się do wszystkiego. Uważasz, że ajpad nie jest technologicznie najlepszy - pokaż inny. Ja nie jestem zwolennikiem, wyznawcą apple, ale też widzę, że dyskusja schodzi na poziom gimnazjum. Ostatnio zmieniany przez Kris : 05.04.2012 o godz. 10:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
A do czego ja się przypieprzam ![]() Co mam udowodnić? do jakiego argumentu mam się odnieść? Do stwierdzenia że "iPad jest idealny" ? Jak będą argumenty to się odniosę. Jak widac tylko M@x potrafi podawać argumenty. Jeżeli jesteś pracownikiem lub afiliantem Apple to po prostu o tym napisz. W końcu to nie grzech, jakoś trzeba zarabiać na życie. O widzisz - i takie dyskusje lubię. zaraz się zrobi według życzenia :-D Ostatnio zmieniany przez Reetou : 05.04.2012 o godz. 10:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
o mamo ale sie porobilo
![]() @sobrus ipad3 ma najlepsza grafike na rynku ale sa tablety z lepszym pracem. koniec kropka.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ależ ja wcale nie muszę udowadniać swojej tezy, wystarczy mi ze nie potrafisz jej obalić robaczku
![]() Główną bronią "przeciwników Apple" jest filozofowanie typu "iPad nie może być najlepszy, ponieważ jest wiele kryteriów pod kątem których badamy sprzęt" oraz "nie ma rzeczy idealnych", "każda ocena jest subiektywna" i inne podobne "aksjomaty". Nie mam zamiaru wdawać się w takie pierdoły, pokaż mi kontrprzykład, coś co uważasz za technicznie lepsze, przyznam Ci racje (albo i nie). Krótko i na temat. Jestem informatykiem nie filozofem. Akurat modeli w tej klasie nie ma aż tak dużo żeby nie można było tego zrobić. @demek zgadzam się, jest Tegra3. Chyba aż jeden model z tym procesorem - Asus Transformer Prime. Ma jednak 4-krotnie wolniejszą grafike i mniejszy ekran o znacznie mniejszej rozdzielczości. Są też detale, jak obsługa BT2.1 (zamiast 4.0 w iPadzie). Na horyzoncie mamy Asusa Infinity 700 z ekranem FullHD i SnapDragonem S4 - ten zapewne będzie lepszy od iPada ale jeszcze go nie ma. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.04.2012 o godz. 10:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Nikoniarz
O, już jest...
Jedna strona mówi: nie stać cię! Druga strona mówi: jesteś pracownikiem lub afiliantem Apple! K...a jego w d...e j...a mać, powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie... Idę stąd, bawcie się dobrze. ![]() ==== A mojego Yossi nie zrozumiał, mimo, że w języku polskim napisałem: Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez Kris : 05.04.2012 o godz. 10:40 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Niestety, nie odpowiedziałeś na ani jedno z moich pytań. Ostatnio zmieniany przez Yossi : 05.04.2012 o godz. 10:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Yossi - nie wiem, czego ty chcesz od tego całego ajpada i kto i co ma ci udowadniać
![]() Jeśli znasz jakiś porównywalny sprzęt, to można przecież podyskutować i ocenić. Więc jeśli znasz i wiesz, to podziel się wiedzą. Zabij ćwieka fanbojom. Ja już waszej dyskusji nie rozumiem. Zeszliście na manowce. Tablet jak tablet - ma swoje zalety, ma i wady. Niektóre zapewne znane wcześniej producentowi, inne dopiero wychodzą "w praniu" u użytkowników. Przecież ze wszystkim tak jest, zwłaszcza gdy producent się śpieszy chcąc wyprzedzić konkurencję. Apple akurat nic nie produkuje, a tylko projektuje wyrób z komponentów innych producentów i z tego spija tłustą śmietankę. Do tego dorabia filozofię i opatentowuje co tylko się da. Jedni potrafią się do tego przyznać, inni nie. Taki ten świat jest. PS Mnie na ajpada nie stać. Ba, nawet żaden inny tablet nie jest mi potrzebny. Posiadaczom zazdroszczę tylko czasu - że mają go tyle, by tracić na zabawy z tymi gadżetami. Wróćcie do meritum, albo zacznę ciąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ZnakJaworznickiegoBikera
przeciez wyzej napisalem, ze ipad3 ma najlepsza na rynku grafike ale sa tablety z lepszymi procesorami
nie mozna powiedziec, ze w tej chwili jest jakis NAJ tablet, jest pare porownywalnych modeli
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co oznacza najlepszy?
bo jeden moze byc najelpszy do grania (szybka grafa) a inny najlepszy do przegladania dokumentow w podrozy (bateria i pamiec) a jeszcze inny do oceny zdjec w terenie (ekran) a inny do przegladania netu i nawigacji w terenie (mniejszy ekran, lepsza bateria, dobry GPS) kazdy dokonuje wyboru troszke inaczej na przyklad dla mnie 10" to wole netbooka - bo juz wygodnie popracowac moge a pod wzgledem mobilnosci raczej wybral bym smartaba niz typowy tablet |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ZnakJaworznickiegoBikera
no dokladnie
tablet 7 cali jeszcze, moze za gps robic i pare innych funkcji dla niego mozna znalezc
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|