![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#6226 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znajomy, ktoire nie byl sporo lat na Slasku uzyl tej od japka na swoim pieknym, zajefajnym fajfonie.
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#6227 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
2. Oczywiście, są systematycznie poprawione co kilka dni. I są - dzięki temu - coraz ładniejsze. Co prawda, dalej nie da się według nich nigdzie dojechać, ale za to są najładniejsze na świecie. A teraz serio - jeśli zależy Ci na dobrej nawigacji to użyj czegokolwiek, tylko nie defaultowych map Apple.
![]() |
![]() |
#6228 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A miałeś styczność czy piszesz, żeby sobie pomarudzić? :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6229 |
Forumator
![]() |
Tak, miałem.
Pytanie mnie specjalnie nie dziwi. Znam przecież applistowską mantrę: - nie miałeś w ręku, a krytykujesz - ajfona to chyba tylko przez szybę widziałeś - inne smartfony mają gorzej - nie stać Cię! Pominąłem coś?
![]() |
#6230 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po prostu zależało mi na rzetelnej opinii, a nie na opinii kolejnego krzykacza, który krytykuje sprzęt Apple dla zasady - a widziałem po Twoich postach, nie tylko w tym temacie, że lubisz pobawić się we flejm i troszkę opluć jabłko gdzieniegdzie :-).
Ale skoro miałeś styczność to w porządku, dzięki za opinię. Jeśli zaś chodzi o sam sprzęt Apple'a to nie musisz mnie zniechęcać na siłę, miałem iPhone'a1 (nazywany 2G), 3G i 4, więc wiem co to za sprzęt, później przerobiłem Xperię Neo V, Galaxy'ego I, Wildfire'a S (dwa z nich zgubione przy zachlewaniu ryja :-); iP4 zresztą też), teraz mam Galaxy'ego II i oceniam, że nigdy nie miałem lepszego telefonu niż iPhone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6231 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mapy Google dla iOS są celowo wykastrowane z pewnych funkcji (co było z resztą bezpośrednią przyczyną powstania map Apple).
Jeżeli zależy Ci na nawigacji samochodowej to całkiem niezły i tani jest Sygic. Uaktualnienia aplikacji i map są za darmo, więc w porównaniu z polskimi propozycjami jest interesująca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6232 | ||
Forumator
![]() |
Cytat:
Cytat:
Życzę miłego użytkowania iPhone , tylko akurat map to nie polecam.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.03.2013 o godz. 07:57 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6233 |
Forumator
![]() |
iPhones most 'vulnerable' among smartphones
Nowy temat
![]() Szczególnej uwadze polecam analizę wykresu: http://www.zdnet.com/iphones-most-vu...es-7000013129/
![]() |
#6234 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6235 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Teza: "It just works," Jobs exclaimed when he first demoed the service in 2011. "Everything happens automatically," Jobs continued, "and it***8217;s really easy to tie your apps into iCloud***8217;s storage system." Weryfikacja: - it***8217;s a total mess to implement. "iCloud hasn***8217;t worked out for us," - "We spent a considerable amount of time on this effort, but iCloud and Core Data syncing had issues that we simply could not resolve." - "I***8217;ve rewritten my iCloud code several times now in the hopes of finding a working solution," wrote developer Michael Göbel in a blog post, and "Apple clearly hasn***8217;t." " Apple has failed to improve the way it syncs databases ("Core Data") with iCloud, yet has continued to advertise and market iCloud as a hassle-free solution." Dalej nie chce mi się szukać Co do iCloud to nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy (bo ja prosty człowiek jestem): dlaczego do iCloud nie mogę wrzucić sobie dowolnych SWOICH, LEGALNCH plików, a tylko takie, na jakie pozwala mi Aple.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 30.03.2013 o godz. 08:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6236 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Chyba nie było wzmianki o telewizorach Apple to zarzucę newsa:
Telewizor UHD firmy Apple jeszcze w tym roku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6237 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
To jest mało prawdopodobne. Dlaczego? A to dlatego, że tv nie wymieniasz co roku.
Dodając do tego nadymaną do granic możliwości cenę. Apple chce zarabiać co roku, kto myślący wymieni po roku używania? Jeżeli powstanie tv od Apple, to będzie to taki niszowych produkt, coś jak obecnie MacPro... Apple musi mieć produkt, który będzie się sprzedawał co roku, gdy wyjdzie nowa wersja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6238 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To że nowy model jest co roku, to nie znaczy że co roku trzeba kupować.
Support na typowego ajfona jest mniej więcej 3 lata, to że kogoś stać i wymienia co roku to kwestia indywidualna. Telewizor 4K starczy pewnie na dłużej, oczywiście niektórzy kupią co roku. Apple ma środki ku temu, by pierwsze wprowadzić masowe 4K. Ponieważ nie trzymają się standardów, nie muszą na nikogo czekać. Mają też pieniądze i pozycję, by dogadać się z wytwórniami w kwestii uzyskania materiałów w tej rozdzielczości (skanów z filmu 35mm albo ze źródeł cyfrowych). Ilość tytułów może będzie początkowo ograniczona, ale i tak jak się postarają będą znacznie szybciej niż następca Bluray. Ponadto nie wiem czy wiecie, ale w iTunes jeżeli ktoś kupił wersję SD filmu, może ją potem za darmo ściągnąć w HD. Podejrzewam że tak samo może być z wersjami 4K. Film kupuje się tam raz, a wybrana rozdzielczość to kwestia drugorzędna i zależy tylko od sprzętu i humoru użytkownika ![]() Czyli możliwe, że posiadacz kolekcji iTunes będzie mógł mieć swoje filmy w 4K za free zanim następca BD otrzyma nazwę i płyty stanieją poniżej 200zł/sztuka. ![]() Oczywiście póki co tylko na telewizorze Apple, ale gdy reszta świata już nadgoni, pewnie będzie nowe Apple TV ![]() edit: chyba jednak nie jest do końca tak jak myślałem. Do wersji HD dostajemy SD ale nie na odwrót. Także ten argument o kupowaniu raz jest prawdopodobnie chybiony ![]() Ostatnio zmieniany przez Reetou : 02.04.2013 o godz. 20:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6239 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6240 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po mszach płaci się za wszystko i nie ma pytań.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|