![]() |
@mgit nic nie jest nigdzie przypisane. Kalendarz jest tworzony lokalnie i nie synchronizuje się.
@Berion w swoim sofcie od LG aplikacja kalendarza tworzy swój kalendarz lokalnie więc nie mów, że nie ma. Spróbuj jeszcze raz zainstalować ten kalendarz i pokaż ten komunikat z błędem. U mnie on bez problemu się instaluje. |
Tak we wszystkich tematach? Ktos tu mo aua na rzici :-)...
|
No co ty nie wiesz?
|
iOS to nowoczesny system? O matko bosko kochano! :P
|
Cytat:
Android jest tylko dla tych - co żyją w zgodzie z chmurą ;) |
Śmieszne bardzo... 2015 rok niedługo, a nie ma aplikacji na podobno nowoczesny system operacyjny jakim jest Android, która miałaby swój kalendarz, niezależny od guglowego gówna.
Po za tym mam konto w Google Play, a aplikacje które kupię bądź ściągnę mam u siebie w backupie. I już wielokrotnie uratowało mi to tyłek (po za tym naswoim telefonie nie muszę mieć nic od gugiela (i nie chcę nawet)). @Andy Nie działa to u mnie, wyskakuje błąd którego treści nie znalazłem w gugielu, a którego teraz nie pamiętam. Zamiast tego powiesiłem sobie kalendarz na... :sciana: |
Cytat:
|
|
W nokia 3310 masz kalendarz offline <- na pewno spełni wszystkie twoje kryteria dotyczące prywatności i pominięcia chmury - a i koszt niewielki ;)
|
I żaden offline... :P
|
Coś dla Beriona - kalendarze
http://www.phonearena.com/news/Best-...dition_id58097 |
Niespecjalnie...
Pociągnąłem na początku benchmarkiem Antutu, później testowałem apką StabilityTest i A1SD Bench - nic nie pokazało żadnych błędów czy niestabilności, ale z drugiej strony nie jestem pewien, czy to o czymś świadczy, czy nie. |
Znalazłeś coś?
|
Coś do testowania hardwaru pod androidem to w ogóle jest?
Mam podejrzenia co do wbudowanej pamięci, ewentualnie procka... |
IMSI Catcher Detector
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |