![]() |
Za późno - już skopiowała co chciała. Ja bym nie miał tyle cierpliwości. ;p
|
@joujoujou sprawdź TotalComandera na Androida, działa na tabletach bardzo dobrze
|
Dzięx. Krótka refleksja:
Cytat:
Cytat:
|
TotalComander
|
Cytat:
W kazym razie po przetestowaniu iluś tam klawiatur na stałe została klawiatura TouchPal. |
OI File. Manager
ES File Explorer ? |
Kobiełka poszukuje bardzo łatwego w obsłudze, spolszczonego i darmowego managera plików, do wykorzystania na tablecie.
Służyć ma w zasadzie wyłącznie do kopiowania fotografii zrobionych tabletem - z tabletu na pendraka. Najlepiej coś co nie potrzebuje do działania fury danych osobowych z kartą kredytową na czele. :mruga: |
Any.DO od jakiegoś czasu mnie irytowało przez błędy w przypomnieniach cyklicznych... Po aktualizacji zmiany interfejsu idą w złą stronę (dla mnie wygląda to coraz gorzej), wprowadzili funkcje premium... Oczywiście z chęcią bym zapłacił za premium, jednak 93zł rocznie to przesada jak dla mnie. Wychodzi na to że zostaje czekać na nowy kalendarz od Google z funkcją zadań bo każde rozwiązanie jakie testowałem mi nie podchodzi.
W ogóle to się dziwię jak oni się uchowali bez zadań w kalendarzu. W pracy Outlooka 2013 nie wyobrażam sobie bez zadań. |
Springpad, Simplenote.
|
OneNote?
|
A co zamiast Evernote? Google Keep jakoś do mnie nie przemówił... Potrzebuję więcej porządku w notatkach...
BTW Andy, spróbuj tej Jelly Bean zanim zaczniesz zjeżdżać. Korzystam z wersji pro i po przejrzeniu mnóstwa różnych, łącznie z Swiftkey, ta została jako najlepsza. Swiftkey można też dzielić na tablet, ale ta ma jeszcze klawisze numeryczne pośrodku i przyciski kursora. |
Po ostatnich zmianach ta aplikacja jest tragiczna...
|
Cytat:
|
Co zamiast Any.Do?
|
Cytat:
Ja od 3 dni mam S5 i puki co jestem zadowolony |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |