Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 30.09.2003, 18:07   #16
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam . fajnie ze program wam sie podoba ale moze powiecie czy to platne czy mozna sciagnac triala, no i moze linka na strone prodcenta programu.
__________________
PEACE
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.09.2003, 18:13   #17
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Niestety platny
zresztą wszystko co pochodzi ze stajni ADOBE jest platne
wiecej tutaj
http://www.adobe.com/products/encore/main.html
pozdrawiam
Palacz
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2003, 19:39   #18
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to smutne co mowisz mozesz polecic jakis P2P?
__________________
PEACE
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2003, 20:52   #19
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
poszukaj na kazaa lub emule
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.10.2003, 08:58   #20
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
najszybszy bedzie chyba raczej overnet (przynajmniej u mnie trwalo to tylko kilka godzin) btw encore to 2 plyty 1. instalacja 2. sample

jeden z uzytkownikow pytal mnie ostatnio jak zrobic zeby w buttonach z chapterami byly normalne animacje (czyt podglady chapterow)
otoz sprawa jest banalnie prosta
w properties menu z chapterami i ich screenami lub podgladami wystarczy zaznaczyc animate buttons , po renderingu w takim menu mamy zawodowe ruchome obrazki z podgladem chapterow
pozdrawiam
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2003, 22:41   #21
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A co to jest ten OVERNET?Bo nie kumam o co chodzi.
Co myslicie o programie DVDlab do authoringu?
wygladem przypomina DVDmaestro?wyglada na dosc prosty w obsludze.
__________________
PEACE

Ostatnio zmieniany przez NINJA : 06.10.2003 o godz. 08:24
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.10.2003, 17:48   #22
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hejka
Co do programu DVDLab to trochę mu się przyglądałem i owszem uważam że jest ciekawy, czytałem nawet kilka optymistycznych i pozytywnych recenzji, że jest łatwy w obsłudze i posiada sporo możliwości, przypomina ni trochę nawigacją ReelDVD, ale po opanowaniu DVD Maestro nie widzę za bardzo sensu wgryzać sie w software o podobnych możliwościach. Jak narazie to zgłębiam tajniki Encore bo IMHO myśle że ten program jesli nie już to niebawem bedzie przodujący w tej dziedzinie.
pozdro
Palacz
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.10.2003, 19:07   #23
Bywalec
 
Avatar użytkownika Romario
 
Data rejestracji: 09.07.2003
Posty: 59
Romario zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moje pytanie może jest banalne ale nie wiem jak zrobić menu w Adobe Encore z tłem ruchomym. Na 2 cd tego programu są przykładowe menu backgrounds/video/pal/...avi, ale nie wiem jak zaimportować jakiś wzór i stworzyć dynamiczne menu. Statyczne menu importuję bez problemu a dynamicznego za nic nie mogę.
__________________
Romario
Romario jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.10.2003, 08:25   #24
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
DVDLab ma jedna powazna wade nie mozna importowac napisow
co do ruchomego tla w encore to proste
importujesz avika jako asset , robisz new menu wciskasz alt zaznaczasz avika i przeciagasz go do menu that's all
ps. po zrobieniu menu trzeba jeszzcze je wyrenderowac wtedy podglad menu bedzie dzialal prawidlowo
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.10.2003, 16:45   #25
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.07.2003
Posty: 53
Pinek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tylko szkoda, ze ENCORE chodzi tylko pod XP
Pinek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.10.2003, 17:28   #26
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie tylko pod XP, ale faktem jest że nie chodzi pod Win98 i niżej.
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.10.2003, 08:45   #27
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam inny problem moze ktos sie z tym spotkal
zrobilem video vbr 6000 w cce
dzwiek ac3 448
polaczylem all i wypalilem plyte
plyta w stacjonarnym odtwarzaczu staje po 2 sec , na kazdym chapterze to samo

zrobilem inny film i mialem to samo
w napedzie dvd w komputerze idzie normalnie , wydaje mi sie ze to cos z dzwiekiem po dolozeniu sciezki w pcm i przelaczeniu na drugi strumien poszlo ok ale nie jest to normalna droga postepowania
moze macie jakis pomysl o co tutaj chodzi
ps. do authoringu uzywalem spruce maestro, adobe encore i dvdlaba
za kazdym razem to samo
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.10.2003, 23:14   #28
Lord of the Sword
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Jabba the Hutt
 
Data rejestracji: 06.04.2002
Lokalizacja: Twierdza Breslau
Posty: 4,477
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Audio DVD ...

How to Author an Audio DVD from MP3's with Adobe Encore DVD
http://www.dvdrhelp.com/forum/viewto...=683333#683333

"This guide will walk you step by step on how to create an Audio DVD with 400+ MP3’s. This Guide is for people whose DVD players will only play DVD Video disks and not DVD Data disks. The following tools will be required:

MP3 Splitter & Joiner
Adobe Encore DVD"


Jabba
__________________

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 09:00   #29
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ladniej wyglada kiedy do timeline dolozyc np. okladke plyty i rozciagnac ja do czasu trwania plyty
mozna tez dolozyc osobne menu do kazdej plyty ze spisem utworow
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 14:12   #30
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.07.2003
Posty: 53
Pinek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ale pod w2000 prof nie dziala
Pinek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO