Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 30.09.2003, 18:07   #16
NINJA
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam . fajnie ze program wam sie podoba ale moze powiecie czy to platne czy mozna sciagnac triala, no i moze linka na strone prodcenta programu.
__________________
PEACE
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.09.2003, 18:13   #17
pawlach
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Niestety platny
zresztą wszystko co pochodzi ze stajni ADOBE jest platne
wiecej tutaj
http://www.adobe.com/products/encore/main.html
pozdrawiam
Palacz
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2003, 19:39   #18
NINJA
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to smutne co mowisz mozesz polecic jakis P2P?
__________________
PEACE
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2003, 20:52   #19
pawlach
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
poszukaj na kazaa lub emule
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.10.2003, 08:58   #20
z3m4n
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
najszybszy bedzie chyba raczej overnet (przynajmniej u mnie trwalo to tylko kilka godzin) btw encore to 2 plyty 1. instalacja 2. sample

jeden z uzytkownikow pytal mnie ostatnio jak zrobic zeby w buttonach z chapterami byly normalne animacje (czyt podglady chapterow)
otoz sprawa jest banalnie prosta
w properties menu z chapterami i ich screenami lub podgladami wystarczy zaznaczyc animate buttons , po renderingu w takim menu mamy zawodowe ruchome obrazki z podgladem chapterow
pozdrawiam
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2003, 22:41   #21
NINJA
Bywalec
 
Avatar użytkownika NINJA
 
Data rejestracji: 01.09.2003
Lokalizacja: KRAKÓW
Posty: 29
NINJA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A co to jest ten OVERNET?Bo nie kumam o co chodzi.
Co myslicie o programie DVDlab do authoringu?
wygladem przypomina DVDmaestro?wyglada na dosc prosty w obsludze.
__________________
PEACE

Ostatnio zmieniany przez NINJA : 06.10.2003 o godz. 08:24
NINJA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.10.2003, 17:48   #22
pawlach
Bywalec
 
Avatar użytkownika pawlach
 
Data rejestracji: 27.04.2003
Posty: 35
pawlach w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hejka
Co do programu DVDLab to trochę mu się przyglądałem i owszem uważam że jest ciekawy, czytałem nawet kilka optymistycznych i pozytywnych recenzji, że jest łatwy w obsłudze i posiada sporo możliwości, przypomina ni trochę nawigacją ReelDVD, ale po opanowaniu DVD Maestro nie widzę za bardzo sensu wgryzać sie w software o podobnych możliwościach. Jak narazie to zgłębiam tajniki Encore bo IMHO myśle że ten program jesli nie już to niebawem bedzie przodujący w tej dziedzinie.
pozdro
Palacz
pawlach jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.10.2003, 19:07   #23
Romario
Bywalec
 
Avatar użytkownika Romario
 
Data rejestracji: 09.07.2003
Posty: 59
Romario zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moje pytanie może jest banalne ale nie wiem jak zrobić menu w Adobe Encore z tłem ruchomym. Na 2 cd tego programu są przykładowe menu backgrounds/video/pal/...avi, ale nie wiem jak zaimportować jakiś wzór i stworzyć dynamiczne menu. Statyczne menu importuję bez problemu a dynamicznego za nic nie mogę.
__________________
Romario
Romario jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.10.2003, 08:25   #24
z3m4n
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
DVDLab ma jedna powazna wade nie mozna importowac napisow
co do ruchomego tla w encore to proste
importujesz avika jako asset , robisz new menu wciskasz alt zaznaczasz avika i przeciagasz go do menu that's all
ps. po zrobieniu menu trzeba jeszzcze je wyrenderowac wtedy podglad menu bedzie dzialal prawidlowo
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.10.2003, 16:45   #25
Pinek
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.07.2003
Posty: 53
Pinek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tylko szkoda, ze ENCORE chodzi tylko pod XP
Pinek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.10.2003, 17:28   #26
Robs
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie tylko pod XP, ale faktem jest że nie chodzi pod Win98 i niżej.
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.10.2003, 08:45   #27
z3m4n
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam inny problem moze ktos sie z tym spotkal
zrobilem video vbr 6000 w cce
dzwiek ac3 448
polaczylem all i wypalilem plyte
plyta w stacjonarnym odtwarzaczu staje po 2 sec , na kazdym chapterze to samo

zrobilem inny film i mialem to samo
w napedzie dvd w komputerze idzie normalnie , wydaje mi sie ze to cos z dzwiekiem po dolozeniu sciezki w pcm i przelaczeniu na drugi strumien poszlo ok ale nie jest to normalna droga postepowania
moze macie jakis pomysl o co tutaj chodzi
ps. do authoringu uzywalem spruce maestro, adobe encore i dvdlaba
za kazdym razem to samo
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.10.2003, 23:14   #28
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Jabba the Hutt
 
Data rejestracji: 06.04.2002
Lokalizacja: Twierdza Breslau
Posty: 4,477
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Audio DVD ...

How to Author an Audio DVD from MP3's with Adobe Encore DVD
http://www.dvdrhelp.com/forum/viewto...=683333#683333

"This guide will walk you step by step on how to create an Audio DVD with 400+ MP3’s. This Guide is for people whose DVD players will only play DVD Video disks and not DVD Data disks. The following tools will be required:

MP3 Splitter & Joiner
Adobe Encore DVD"


Jabba
__________________

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 09:00   #29
z3m4n
Bywalec
 
Data rejestracji: 05.06.2003
Lokalizacja: Kołobrzeg
Posty: 31
z3m4n zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ladniej wyglada kiedy do timeline dolozyc np. okladke plyty i rozciagnac ja do czasu trwania plyty
mozna tez dolozyc osobne menu do kazdej plyty ze spisem utworow
z3m4n jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 14:12   #30
Pinek
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.07.2003
Posty: 53
Pinek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ale pod w2000 prof nie dziala
Pinek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.