![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() |
No i stało się. Pojechałem do serwisu oddałem nagrywarke. Kazali sie pokazać za kilka dni ( dokładnie 10 wrr) i bez problemu dali mi nową. Nowszy model bo nie 1633 tylko 1653S z gwarancją od dnia odbioru. No i uwazam, że LITEON JEST TOTALNIE DO DUPY. Znów pali mi badziewiaste minus, chociaz nie wszystkie (polepszyło się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
A próbowałeś tak jak Ci już tu ktoś radził sprawdzić nagrywarke kumplą na swoim sprzęcie ??
![]() |
#34 |
Nowy na forum
![]() |
Nie próbowałem ale wydaje mi się to zbyteczne. Poprzednia paliła same minusy firmy HIS i GIGA natomiast na tej udało mi sie nagrac jednego badziewiastego minusa firmy HIS. A Giga pali jak na zawołanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Bywalec
Data rejestracji: 26.10.2004
![]() |
Cytat:
No ale co jest z Tobą chłopie ? jakieś problemy ze wzrokiem masz ? Każdy ci pisze - kupuj dobre płyty DVD+R (TDK, Verbatim po zmianie strategii zapisu też się super pali). Większość mówi że DVD-R pali się do bani na Liteonie to posłuchaj ich. Testowałeś te płyty programem K-probe. To sprawdź jak "super" się nagrały. I teraz trzy spostrzeżenia mi się nasuwają: 1. .................... (nie powiem bo nie wypada) 2. może jesteś pieniaczem, który nawet jak się do niego mówi że DVD+R na Litku są lepsze to i tak chce używać DVD-R i do tego jakichś badziewnych firm 3. cały ten temat to jedna wielka podpucha z twojej strony i tyle. Sprawdziłeś ile wyniósł koszt nagrania na badziewnej płycie w porównaniu do kosztu nagrania na porządnej TDK/Verba ? Koszt taniej płyty to 1 zł - z czego 1 na dziesięć się wypali, a reszta idzie do kosza. Koszt dobrej płyty to 2,30-2,40 zł - z czego za 10 zł wypali ci się 5 poprawnie. Widać lubisz pieniądze do kosza wyrzucać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Nowy na forum
![]() |
Słuchaj jak już wcześniej wspominałem dla siebie nagrywam na tylko i wyłącznie plusach dobrej jakości po 6 zyli każda. Interesuje mnie jedynie fakt, że nie nagrywa na minusach badziewiastych. Chciałbym tu tylko i wyłącznie zaznaczyć moim zdaniem fakt zlewania klienta i tyle. Producent zapewnia mnie ze nagrywa minusy i nie powinno miec to znaczenia czy za 2 zł czy z 20zł.Próbuje tylko udowodnić, że tak jest a my klienci jesteśmy odstawiani zaraz po tym jak tylko zapłacimy za towar. Pozniej problemy kombinacje i wałki a wszyscyw koło robią łaske, że w ogóle z tobą raczą porozmawiać. Spróbuj w drugą strone, nie zapłać faktury nie ureguluj jakiejś sprawy a co gorsza nie wywiąż sie z umowy to od razu pojadą z Tobą jak ze sz......ą . Zaczną straszyć dociekać swojego (niby ich racja) i nasyłaś róznego rodzaju informacje pisemne i ludzi. Niestety tak jest u nas w kraju (chociaz ostatni zauwazam poprawe niewielką) i jeszce długo sie to nie zmieni.Pozostniesz Ty i ja szarym nic nie znaczącym klientem. Ach i jeszcze jedno zaniosłem swoją nagrywarke do kumpla i na jego kompie na płytach, które u mnie palą sie na zawołanie moja kochana nagrywarka nagrała bezproblemowo. Teraz to juz kompletnie zgłupiałem i nie mam pojęcia co dalej. Knydel miałes racje chociaż myślałem juz , że będe miał kaske z powrotem.Pozdrowionka dla wszystkich zdenerwowanych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 29.12.2004 o godz. 19:47 Powód: dotatkowe pytanie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|