![]() |
Ilość załączników: 1
to samo Benq i CdSpeed Platinum 8X palona 12X
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli chcac nie chcac Benq sie wyrobilo :spoko:
|
Cytat:
W slepie, o którym pisałem, łączna kwota z pobraniem to 269.50 gr.Za wersję OEM, wersji BOX już nie mają.Dla mnie zresztą też nie starczyło i musiałem kupić wersję OEM |
Cytat:
|
A ja juz mam nowy napęd , wymienili mi w serwisie. Jednak nic dobrego o BENQ 1620 nie mogę powiedziec. Dlaczego? Bez zmian, nadal nie czyta mi płyt CD-R nagranych na NEC 3500AG. Najlepsze jest to że są to płyty Verbatim Pastel 48x oraz inne. Napęd Toshiba CD-ROM 48x, który ma juz 5 lat czyta te płyty bez problemu. W Sobotę jade oddac BENQ i kończe zabawe z tą firmą.
PS. Sprawdziłem na innym komputerze tą nagrywarę i to samo. W moim przypadku KONIEC dla firmy BENQ. |
Cytat:
"Duży minus dla BenQ" :D BTW @tytus A może to ty jesteś jakiś niekompatybilny? :mruga: |
Cytat:
Ps. Reszta dziła, czyli zapis CD i DVD. Odczyt DVD tez jest dobry. Problemy tylko z płytami CD, nawet nagranymi na tej nagrywarce, a inne napędy te płyty czytają. Płyty CD wszystkie są załapywane tylko efekt jest taki że nie widoczne są żadne pliki( tak jakby plyta była czysta). Sprzedaje Nec, oddaje BENQ i biorę PLEXTORA 716. |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13517&stc=1 tytus! To nie może się dziać :nieee: ^_^ |
VIZZARD przestań prosze. ^_^
|
Cytat:
:jezyk: |
W tym teście na ccdrinfo.com zapomniał ktoś o zapisie i odczycie płyt CD-R, dlatego tak dobrze wypadł.
|
A jednak...
Mimo Twoich problemow tytus, sadze ze masz poprostu "malego":) pecha i trafiles na zla partie ^_^ Mimo mojego zachowawczego podejscia do euforii Slawka, mysle ze to moze byc dobry naped (zreszta nigdy nie twierdzilem ze nim nie jest). Sprobuj moze jeszcze raz :> Generalnie po przeczytaniu tych kilkudziesieciu postow mam wrazenie ze ten naped ma potencjal - nagrywa bardzo ladnie, co zostalo wkoncu potwierdzone na innej nagrywarce w KProbe. Mimo wszystko wolalbym cos bardziej pewnego - czyli np Nec'a/Pioneera z tymi funkcjami. Dobrze ze pojawiaja sie coraz lepsze napedy, wypalajace coraz lepiej. Za 6-10 m-cy zmienie swojego Nec'a na jakis fajny wypasik || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |