![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Bios nie jest stary, tylko fabryczny, taki jak powinien byc, bo sie bałem, ze te problemy sa przez te zmiany.
A tak wygląda normalny PLATINIUM DVD+R 8x palony 4x, kupiony w inny sklepie. :| |
Cytat:
Płytka wzorcowa. Czy BenQ okazał się dobrym wyborem? :> :) |
Witam nareszcie coś sie ruszyło, tak dalej panowie :spoko:
|
Cytat:
Cytat:
Czy Qscan okazal sie po raz kolejny do dupy? :> |
Cytat:
I tak się stało. 91/100 to też dobry wynik, ale można lepiej np. 97/100. A to duża różnica. Więc QScan nie kłamie. Wypaliłem już na BenQ kilkadziesiąt różnych płytek. Jest ścisła zależność błędów TE/FE na błędy PI/PIF i Jitter. To nawa jakość wypalania. Nie na ilość. Testy pokazują jaka jest jakość płyt DVD. Należy każdą skanować. I nie będzie póżniej zdziwienia i pytań dlaczego...? :) |
To tym teście widać jakie nośniki ta nagrywarka uwielbia: czyli DVD+R - a najlepiej jezeli je robi sam BENQ.
Płyta BENQ DVD+R 8X palona 12X |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Cytat:
Zmieniamy znaczek z Editor's Choice Na Service Choice :> Albo propozycja druga: (tylko skąd ja to znam? :idea: ) Editor's Choice - chyba, że trafi ci się felerna sztuka ^_^ |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=125 A jak wypala teraz, :spoko: skany powyżej. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Dopiero dotarłem do tej części wątku :czytaj: |
dostalem taki ciekawy komumikat(plytka kosz) i przy testowaniu innego datex test stanol w nero
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |