![]() |
Cytat:
Release Reasons: 1. Improved the compatibility with nForce chipset. 2. Fixed "no data found" issue of a CD-R disc which burnt by Nero and Simulation mode is selected. 3. Added support for MJC 16x DVD+R, Giga 16x DVD-R & Ritek 16x DVD-R F1 media. |
No proszę a tu wszyscy się upierają na biosie B7U9 :)
|
Ilość załączników: 1
MEDIASTORE -R 4x@4x slim 1,29zł :
|
Cytat:
:) |
@lordivanhoe mozesz zainstalować nowsze sterowniki do płyt z nForcem2 "felerne" są te w wersji 2.6.
|
Cytat:
Należy wrócić do korzeni ... :D Cytat:
To dlaczego mam wgrywać B7V9? Dla śmiesznych angielskich wyrazów? ??? Gwoli ścisłości - też jadę na nForce2 :czytaj: Nie rozumiem co znaczy w tym przypadku "upieranie się" :nie: |
Nie ma zdecydowanego faworyta. Wszystko zależy jaki nośnik jest dla Nas ulubionym.
Osobiście nagrywam obecnie na TDK (MBIPG101 R04). B7V9 świetnie go wypala z małymi błędami i niskim Jitter. Szczególnie nadaje się do zapisywania do końca, czego nie mogę powiedzieć o Verbatimie. Nośnik MCC wspaniały, ale końcówka płyty należy do TDK. Co sądzą inni ? Warto :czytaj: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=142103 :) |
Byl nie bylo ? nowe nero z numerkiem Nero CD-DVD Speed 4.01
wiadom kto ma nowe nero 6.6.0.15 to ma juz 4.01 ;) |
Panowie a czym się rózni wersja Benq 1620 od Benq 1620 Pro, i czy mozna zmodować 1620 do PRo...w jakis łatwy sposób :]
|
Cytat:
Różnica polega na przednim panelu i kolejnym biosie. Jak zmienić :czytaj: w tym temacie. :) |
Hmmm czyli wystarczy wgrać nowego Biosa i już się ma Pro :] jak biosa wgrać to wiem bo do mojego Liteona zwwykłego już wgrywałem... kupie w sklepie za 205zł (sądze ze cena dobra bo na allegro tyle samo a tu mam na miejscu) wersje OEM...i gdzies cos wyczytałem na stronie bodajże 2-3 ze do OEM jest inny bios i do BOX jest inny ze jakie Bulk i Retail... bardzo bym prosił czy mógłbys mi podać linka do biosu który powinienem wgrać do BenQ 1620 OEM...aby przerobić go na Pro, lub ogólnie najnowszy bios, bo nie wiem który brac czy bulk czy retail ;]
Link do biosów już mam http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...1&postcount=14 tylko teraz wyjsanij mi krótko bulk a retail...Bulk to OEM?? a Retail Box?? A i ejscze jedno ten tówj post jest z 29.11.2004 jakiego biosa wgrywać obecnie aby była wersja Pro?? |
Cytat:
Są zdania podzielone. :taktak: :czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=3757 ..... wyżej też. Decyzja należy do Ciebie. Wskazówka... najlepiej samemu poprzez kolejne nagrywanie nośników dobrać bios, który będzie wypalał wybrane nośniki z małymi błędami PI/PIF i Jitter. :spoko: W temacie sporo testów ..... mażna wybrać. :) |
To teraz tak ściągłem tego WinDWFlash i nim mam wgrać plik B7T9.cvt a pozniej tego biosa B7T9 i nastepnie biosa B7V9 czy odrazu moge wgrac biosa B7V9 bez tych cvt.?
|
Cytat:
:) |
No to dzięki, teraz tylko formalnosci :D rozmowa z ojcem co on na to :d zapewne rób co chcesz więc :D ale trzymajcie kciuki :] :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:36. |