![]() |
Ilość załączników: 1
Płytka HAWK od MCC 4x palona x8 :)
|
Płytka eProformance palona x12 :)
|
Ilość załączników: 2
Co sądzicie o tej płytce Platinum x8@x4
Bios B7T9 Przeszedł w Nero werifikację i test powierzchni Niby 95 a dużo błędów PIE PS zły opis pliku naprawdę to jest Platinum 8x |
@raptor123 cos duzo bledow jak na tak malo nagranych danych. trzeba bylo ta platynke 8x wypalac - lepiej wychodza.
ponizej zwykly verb 8X@8X (wielokronie bufor spadal do 0 - burn proof dziala rewelacyjnie :) ) |
Cytat:
|
Wczoraj dostałem Benq z serwisu. Tym razem też jest to sprzęt używany i naprawiany. Na razie nagrałem 6 płytek, jedna po drugiej (w odstępach około 10-cio minutowych) i wszystko jest o.k. Zobaczymy dalej. Pozwoliłem sobie dla przykładu wrzucić skan nagranego właśnie wczoraj verbatima+r pastela x4, wypalonego x8. Zwróćcie zwłaszcza uwagę na jitter.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A wyzsza to Verbek albo TDK. Innych wlasciwie nie kupuje, bo po co, skoro te mi pasuja. |
Cytat:
|
Ja na plytki firmowe nagrywam filmy albo wazne dla mnie dane, a na eProformance jakies "smieci", jak teledyski albo cos takiego. Tez nie experymentuje z badziewnymi nosnikami, bo szkoda czasu i kasy.
|
Verbatim x4 pastel
Tak?, to ja wam pokażę moje wypociny z tą płytką (jak tylko wrócę do domu). Wczoraj wypaliłem pierwszą płytkę na Benqu (jeszcze z fw B7T9) - właśnie tego pastela. Nie jest źle, ale daleko do zachwytów.
Jeszcze takie pytanie, czy w czasie wypalania lepiej wyłączyć inne procesożerne operacje (np. SETI)? |
Ja nie wyłączam tylko antywirusa. Resztę programów jak najbardziej.
|
Cytat:
:) |
Ja mogę pokazać testy pasteli i Platinumów wypalonych na Pionku 106 - jeśli to kogoś interesuje. Pastele są te same co niedawno pisałem, że nie za różowo wypaliły się na Benqu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |