![]() |
Cytat:
To błąd w :matrix: Jak ktoś zapuka do drzwi - to nie otwieraj :nie: Tylko skacz przez okno :taktak: :mruga: |
a to dlatego !!!!!!!!!!!! :>
ale i tak fajoski wykresik i wynik ;) troche samouwielbienia dla sprzetu || @VIZZARD dzieki za ostrzezenie :mruga: |
Ponowna prośba o robienie testów programem QScan.
Teraz nie dowiemy się jaka była jakość czystej testowanej płytki. Pic polega na tym, że test QScanem robiłem i wyszedł naprawdę dobrze.Szkoda, ze nie zapisałem.Następnym razem to zrobię.. Przy okazji: Napisałem do producenta o trybie RAW.Zasugerowałem im, że przed zakupem tego palnika niektórych powstrzymuje właśnie ten mankament i żeby ewentualnie przerobili firmware pod tym kątem.Czekam na odpowiedź. |
Cytat:
|
Cytat:
To suma wszystkich naturalnych błędów testowanej płytki i nośnika. A jest ich ponad 100. Dlatego ważniejsze są błędy PIF i Jitter. Tak ocenia DisC Quality Test. :taktak: :) |
Cytat:
zarowno dvd-r i dvd+r |
Cytat:
a Willi mial ich na nosniku 1554 ??? a ja 228 ??? i tak dziala na stacjonarce, ale mi sie to i tak te wyniki nie zgadzaja |
Cytat:
Chodzi o ponad 100 naturalnych różnych parametrów, które mają wpływ na końcowe błędy i ostateczny wynik. Nie można bezpośrednio porównywać dwa różne nośniki. :) |
Cytat:
Miał na myśli 100 parametrów :taktak: A nie 100 błędów :nie: ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
ale zmoka :fiu: :zawstydz: |
Moze slawek wie
pale wtej chwil plytke Audio i widze dioda czerowna-pomaranczowa-zielona-czerwona i tak na okraglo pulsuje predkosc 8 x bufory 100 % ale tak od 52 % ustapilo tylko na czerwono |
Cytat:
nie jestem slawek, ale to moze byc wina nosnika :spoko: |
Cytat:
Tak działa metoda zapisu. Następuje zmiana prędkości i rekalibracja lasera . Częsta zmiana oznacza niską jakość nośnika. :taktak: :) |
Cytat:
:> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |