![]() |
Cytat:
|
Benq1620 nie czyta plyt dwuwarstwowych
Witam
Jest to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc :) Benq1620 nie czyta plyt dwuwarstwowych czy jest na to jakas rada ? Pozdrawiam |
Zdecydowanie stwierdzam ze BENQ 1620 na najlepsza korekcje bledow 1640 wymieka :ysz:
|
Teraz juz wiemy po co sie swieci dioda w benku :jupi:
Zielone swiatlo oznacza ze mozna jeszcze dolozyc jedna plytke :P Prawdopodobnie przy dwoch plytkach paliloby sie juz czerwone :szczerb: Az dziwne ze nikt wczesniej tego jeszcze nie sprawdzal :hmm: ;) |
Cytat:
Przez przypadek (w Pioneer'ze nie świeci się dioda) włożyłem do Pioneer'a drugą płytkę. Autorun uruchomił..... lekkie terkotanie... przycisk i płytki wysunęły się z tacką. Całe i nie porysowane. :piwo: :) |
Można, można! :taktak:
Ale tylko do tych lepsiejszych wchodzą :tak!: Jak nie mam czasu to robię sobie patcha do Nero w rejestrze i wypalam po dwie płytki :czytaj: || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba nie :nie: Dziś rzadko która nagrywarka nagrywa jednocześnie DVD+/-RW :ph34r: || |
:tak!:
|
Benq Dvd Dd Dw1620
Mam pytanie.. czy ta nagrywarka nagrywa plyty zarowno DVD+/-RW ?
|
No i miarka sie przebrala - oddaje benka na gwarancje :(
Mam juz te verby o ktorych pisalem, jest bios B7U9 i na 4 verby 3 poszly do smieci. Podpialem nagrywarke pod inny komp i ten sam problem, wiec to nie wina mojego systemu badz kompa. Nietypowy problem, porobilem screeny zeby dobrze zobrazowac defekt. Jak wyglada sprawa reklamacji benka? Gdzies mi sie obilo ze wysylaja i odsylaja na ich koszt? Na stronie nie moge znalezc konkretnych informacji. Moze wypowiedzialby sie ktos kto juz przerabial temat gwarancji?:) |
Co do biosów to powiaam tak na tym co pale a pale zazwyczaj na verbach to co dod palenia to miedzy U i W roznicy niewidze a nawet chyba lepiej troszke na W. Napewno na biosie W jest duzo lebszy odczyt niz na U :-) mialem plyte z filmem Activ Jet (co za g...) to na biosie U do polowy i niemozna odczytac :-( a na W wolno bo wolno ale poszlo. Pozdro
|
Te Verby są OK :)
|
Cytat:
Wypalilem 3 szt TDK+Rx8 i nie bylo zadnych problemow. Trafily mi sie MBI i wypalaja sie swietnie. Teraz musze kupic jakies plytki, ale widze ze wszyscy odradzaja TDK, wiec co powiecie na TAKI zakup? Zalezy mi przede wszystkim na jakosci. Jeszcze wtrace 3grosze - mialem dzis nagrac znajomej plytke, dala mi Hawka :P Plyta sie nagrala, ale test jakosci wypadl fatalnie :podbite: Jednak nie o tym chcialem - za kazdym razem jak probowalem zrobic qscan na tym hawku przed nagraniem (a probowalem z 3 razy) benek znikal mi z systemu ??? :hmm: Nie bylo go w menagerze urzedzen - pomagal tylko restart. Z innymi plytami nie ma takich jaj. Spotkaliscie sie moze z czym takim? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20. |