![]() |
Cytat:
:D |
Cytat:
Jak ty bierzesz Plexa To wiadomo - kto bierze browar :> :piwo: ^_^ |
Cytat:
Updane napęd cdrw a nie nośnik cdrw - dodaje żeby nie było wątpliwości. Taki, za który zapłaciłem parę lat temu 1100 zł a przetrwał 14 m-cy i wypalił około 500 płyt (( . Optyka siadła w około 2 m-ce po skończeniu gwary. |
Cytat:
Turboni - cwaniaczek :) - no oczywiscie w dobrym znaczeniu tego slowa :> :piwo: i tak for @ll |
oj tam plexa i browar tez moge wziac :)
byle zrobic porownanie ale widze ze nie ma narazie osob chetnych :( :piwo: |
Ja na dniach kupuje tego Benka, a kumpel z akademika ma Plexa 712, wiec bede mial mozliwosc takiego testu :)
|
@[tw]FiDO watpie abys na dniach go kupil, bo jedynym miejscem gdzie to mozna zrobic jest obecnie allegro. dystrybutor jest wyjatkowo niekompetentny - nawet nie raczyl odpowiedziec na moje pytanie. po 10 stycznia mam pytac w sklepie czy wogole ta nagrywarka bedzie dostepna.
|
a czy napisalem, ze nie kupuje na allegro? :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38445151 zostala jeszcze jedna sztuka.. kto pierwszy ten lepszy |
Cytat:
Producent wręcz nie nadąża z produkcją :cisza: A przed sklepami komputerowymi stoją kolejki społeczne z listami na zapisy :czytaj: Zapisując się teraz są szanse dopiero na trzeci kwartał tego roku :mruga: Tu zacytuję tylko wypowiedź Dyrektora Generalnego BenQ: "Nieoczekiwane zainteresowanie i ogromny popyt na wyprodukowane przez nas urządzenia nagrywające, przekroczyły nasze najśmielsze oczekiwania. Jest to dla nas ogromna niespodzianka i w tym przypadku można już chyba mówić o sukcesie firmy. Niestety z przykrością muszę poinformować ewentualnych nabywców, że nie byliśmy przygotowani na tak wielkie zapotrzebowanie i składowe prefabrykaty napędów zapisujących DVD po prostu się nam skończyły. Najbliższa dostawa surowców przewidywana jest na drugi kwartał tego roku, a kolejna partia urządzeń ma szanse pojawić się dopiero w trzecim kwartale 2005. Na koiec muszę jeszcze podziękować pewnemu ekspertowi z Polski, który odkrył i rozpropagował pozytywne cechy urządzenia wielofunkcyjnego BenQ przyczyniając się tym samym do sukcesu firmy. Myśle, że drobny upominek w postaci dziesięciu płyt BenQ będzie dla niego wyrazem wdzięczności i podziękowania" Źródło: papa :papa: ^_^ |
No i benki się na allegro chwilowo skończyły
kupiłem z tej aukcji ostatniego Zobaczymy co z tego wyjdzie - a zdjęciach pokazany był w wersji box a jaka przyjdzie, to się okaże. Miłego dnia |
Cytat:
|
wprawdzie nie udalo mi sie kupic tego napedu, ale nie zamierzam z tego powodu plakac. jesli dystrybutor nie jest laskaw nawet odpisac na moj mail, nie wspominajac juz o zapewnieniu odpowiedniej ilosci napedow na rynku, to ja wole poczekac na jakis nowy produkt i nie koniecznie firmy benq... oby w razie awarii (odpukac) dzialali sprawniej niz w przypadku dystrybucji/obslugi klienta.
@VIZZARD skad cytujesz ta wypowiedz? 3 kwartal 2005? to chyba to bedzie 16x +/-R 16x +/-rw i z 8x +/-DL. ale do tego czasu ceny napedow jeszcze bardziej spadna i wiekszosc ludzi kupi sobie po prostu nagrywarke innej firmy. ja na pewno nie mam zamiaru czekac tyle czasu, a jak juz cos kupie to tego specjalnie dla benq nie bede zmienial. usmialem sie z tej wypowiedzi i zaczalem zastanawiac - co to za madrale pracuja w tej firmie? |
Ale philipsy chyba są. Skoro Benq to oem philipsa to w czym tkwi problem. Nawet ostatnio bedąc w MM widziałem góóórę philipsów (16x, DL, oznaczenia modelu nie pamiętam) po 289 zł czy coś koło tego.
Ja i tak jestem za Nec 3520 albo Litkiem xxxx. |
Cytat:
A co do cytatu VIZZARD'a to chyba nie zauwazyliscie, ze to zalatuje sarkazmem i to duzym :) |
No trudno - chciałem BOXa ale to chyba nie ma znaczenia - bios się podmieni i będzie działać tak jak PRO. Jednakże powinno to być napisane, bo wyjdzie na to, że dostałem coś innego niż to co było na obrazku.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |