![]() |
Ilość załączników: 5
|
Cytat:
" Duży plus dla '[tw]FiDO' " :spoko: :mruga: |
Cytat:
żółta kartka dla tego osobnika |
a nie wrecz przeciwnie zielona i to duza :)
zolta kartka dla osob bez poczucia humoru :) |
Cytat:
Może jeszcze jakieś pomysły? :idea: Ale cała żółta ma być ta kartka? Bo wiesz, ja lubię w niebieskie kwiatki :kwiatek: :glaszcze: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na allegro pojawila sie nowa aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39149008 tym razem wystawili 25 napedow. ciekaw jestem czy to z ich prywatnych zapasow, czy tez dostaja je od dystrybutora spod lady :mruga: bo jakos inne sklepy uparcie twierdza ze na razie nie mozna dostac tej nagrywarki.
|
Może biorą gdzieś z zagranicy - W Skandynawii pojawił się już 1620 PRO - ale prócz kartonu i wyposażenia nic go nie wyróżnia - no pewnie bios ma od razu taki jak trzeba.
Miłego dnia |
Na gieldzie w Warszawie nikt nie ma Benq (tylko niektorzy go miewali). Zrobilem rozeznanie :) Plex 716a tylko na zamowienie (ale rowniez tylko u niektorych i cena od 560-900 :) )
|
to ja wole kupic w hurtowni i miec czysta karte gwarancyjna i dotego jeszcze 2 lata gwarancji (rekojmi) w hurtowni
|
Dzis mialem okazje stwierdzic ze Benek CZYTA to zab.
Cactus Data Shield 200 5.01.091 |
a ja ponawiam probe kto chetny na testy plyt nagranych na benq w plextools :>
|
Cytat:
JA wymiekam moze 14 miesiecy temu TAK ale planuje sprzedac LITKA i kupic PLEXA ale to moze potrwac :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |