![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Hawk (przemalowany tdk)
|
Cytat:
|
Hawk za 0,99 zł palony x8 na PHILIPS 1640G@BENQ 1620 B7U9 :)
|
Ilość załączników: 2
PLATINUM DVD-RW 4X za 2,85 zł palona x4 na moim PHILIPS 1640G@BENQ 1620 B7U9 :)
To pierwsza moja płyta do AUTHORINGU ;) |
Cytat:
|
Pytanko odnośnie wersji Benqa
Widziałem 0F1, 0F2 Na allegro są jakieś 2F1 i 2FA Która wersja jest lepsza, i czy wszystkie się modują na Pro? Sorki jeżeli to już było, ale jadę na modemie i przejżenie wszystkich 199-ciu podstronek pożądnie udeży mój budżet:) |
:spoko:
|
Ilość załączników: 2
kolejna płytka Philips DVD+R 1-8x palona na 12x .... i znów chyba niezły wynik ||
|
nowy - szczęśliwy użytkownik
dwa dni temu dołączyłem do grona fanów benka 8 )
celowo powstrzymywałem się przed postami aby ostatecznie napisać conieco po wypaleniu stosiku płyt - palnik to wersja bulk z biosem B7T9 z lutego 2005. jestem pod dużym wrażeniem możliwości nagrywania - wypaliłem ponad 30 płyt i zero niewypałów !!! najgorsza ocena jakości płyty jaką uzyskałem to 94 !! za przykładem Sławka :piwo: testuję płytki przed ustaleniem prędkości wypalania - efekty są zaskakujące. największym syfem jaki kupiłem okazał się być "markowy" produkt firmy Sony (DVD+R AccuCORE 1x-8x), który teoretycznie można wypalić z prędkością 16x, a właściwą jakość większości płyt uzyskałem przy 2,4X ... bardzo podobnie (czyli źle!) wypadły TDK 1-8x(DVD+R z uśmiechniętą babką na okładce) też możliwość palenia na 16x, a dobrze na4x ... miłym zaskoczeniem natomiast było coś czego się nie spodziewałem - cake 10szt. ApolloMultimedia 4x (cena 10szt. to ok.6pln w Makro!! || ) - wypaliłem 4 sztuki z jakością 95-97 i prędkością 2,4x i 4x ... ale mistrzostwem świata są płyty Philips (DVD+R 1-8x czarno-zielona okładka) - wyszystkie uzyskują rekomendacje na 12x a efekt palenia dołączam 8 ) oby tak zawsze ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. nowym decrypterem?? mam 3.5.2.0 jest juz nowszy?? pozdrawiam |
Miałem to samo(Czarna książeczka) ,pomogło najnowsze AnyDVD w tle i zrzut całości nowym decrypterem na hdd potem wiadomo...Pozdrawiam :piwo:
|
a to DVD tłoczone z wpozyczalni płytka 0 rys!!! nowa!! tylko kolor zamiast standardowej tłoczonej pomarańczowy z góry i dołu i taki shi..
niemozna zgrac na dys kwywala błąd przy 6% ta szpilka PI i jakość 0 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |