![]() |
@MZiol
A po czym poznać że te MCC to nie MCC :) i to tak bez rozpakowywania? Testowałęś może coś innego niż te Verby, a jeżeli tak to czy jest to samo w tym zakresie 0,5 giga? Ja chyba jutro kupię ze dwie pastelki, żeby sprawdzić, czy to czasem nie napęd. |
Ilość załączników: 2
Cytat:
na innych płytach brak takich ( tak powtarzających się w tym samym miejscu) dla porównania poniżej: 141 - Verbatim +R x8 BOX 153 - Verbatim Pastel +R x4 Slim (ostatni ze starych zapasów :smutny: ) |
@MZiol
No wyraźnie lepiej to wygląda. Teraz u mnie na niektórych z tego cakea nawet na końcu zaczyna się coś walić. Cheh, ostatni raz kupuję płyty na giełdzie :smutny: |
Gdzies juz bylo pisane, ze verby z Indii to szajs. W moim przypadku ta opinia sie rowniez sprawdza.
|
REWELACYJNA CENA za BENQ 1640 !!!
http://www.arest.pl/index.php?inc=pr...d=11&grupa=109 |
Właśnie złożyłem zamówienie na 2 czarne napędy 1640 ale jak się okazało mają jeden biały i jeden czarny. Jutro mają mieć dostawę.
Ale cena 170 zł przebija wszystkich, łącznie z allegro gdzie najtańsze napędy Benq 1640 są po 190 zł szt! Mam nadzieje że w czwartek już napędy dotrą do mnie! Pionek 108 idzie na zasłużoną emeryturę! |
przepisze wam sms jakiego dostałem od wujka
""Kupiłem Ci już Benka 1640" Jestem uradowany :D sobota i bede miał BenQ (wtedy wujek ma przyjechac...chwalcie wujków :D bo to dobzi goscie :D |
Cytat:
To jeszcze paczka dobrych płytek na rozgrzewkę i dopiero później szaleństwo wypalania. :) |
Ilość załączników: 2
Płyta MediaStore DVD-R up to 4X MT2919 za 0,89 zł w kopercie - palona x4 na BENQ 1640
|
CZyli TDK :] muze się wybrać do miasta...o ile mi opażenie przejdzie (nie po nagrywarce :P) a po słońcu :P
|
Cytat:
Który jest który a opakowanie zamknięte. To prawdziwe wyzwanie. :spoko: :) |
A jak je rozpoznać...bo np. moge kupowac po szt. za 1,50zł :D
|
już to wcześniej pisałem - moim zdaniem wszystkie płyty produkowane przez MBI mają szczelinę na zewnętrznej krawędzi, między 2 warstwami poliwęglanu
|
Cytat:
|
Nie no mowie ze moge zobaczyc płyty bo kupuje na sztuki nie cake :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02. |