![]() |
Cytat:
|
Wlasnie ja tez sie dzisiaj dowiadywalem w MM na Ostrobramskiej, bo akurat jechalem na pilke na Goclaw. No i sprawa jest prosta. Gazetki obowiazuja jedynie w MIESCIE w ktorym sa wydawane. Kazde miasto wydaje swoje niezaleznie. Co wiecej w MM na Ostrobramskiej wogole Benq 1640 nie prowadza :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Płytka MediaStore DVD+R 4x w białej kopercie po 0,89 zł
PALONA x8 na BENQ 1640 BSJB strategia zapisu zmieniona na VDSPMSAB 002 001 Bardzo ładny wynik :) |
oem i box benq nie roznia sie niczym oprocz qygladu ?:> i czy do obu napedow sa te same biosy ?? najnowszy bios to BSLB ? czy jest narazie najlepszy ? cz mam wgrac jakis inny ?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Pastel x4@x4, x8 pala sie bardzo kiepsko, w porownaniu do Benia 1620.
|
a czy ktoś mógłby ocenić moje wykresy ze strony 69 ? Bo jest to mój 1st test i nie wiem czy kupić większą ilośc płytak czy szukac dalej :] !!!!!!!!!
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=1031 |
Cytat:
:offtopic: Teraz mam pytanie z innej beczki, posiadam płyte CD a nawet kilka której wykres wygląda o tak. Gra instaluje się normalnie, ale czy na pewno? Można jakoś sprawdzić poprawność plików z takiej płyty czy poprostu trzeba ryzykować? Rzecz jasna chciałem obrazy .bin nagrać na DVD ??? Ocena jakośći powala |
otwory odprowadzające ciepło sa odsłonięte. Specjalnie robiłem otwór w szynie mocującej, żeby było odprowadzane ciepło z nagrywarki. Moja testowana płyta kosztuje 1,79zł. Z zewnątrz wygląda jak rolka filmowa :) Ale wkurzają mnie te errory na końcach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poniewaz mialem wazna zrzutke video i tylko 2 gb
Verbatim16X palony4X szkoda ze nie cala - trzeba by poeksperymentowac |