![]() |
Cytat:
Zainstalował mi się z Nero 7.0.1.4b :czytaj: :mruga: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
jak widac juz jest lepiej :) |
Cytat:
Że jest nowy Nero CD/DVD Speed? :idea: |
Nero CD-DVD Speed 4.11 :) nowy
|
Myślę , że to nie jest raczej problem nagrywarki - rozumiem że BENQa 1640 i dlatego w tym temacie - IMO pisanie tutaj o problemach nagrywania jakoś w sam temat IMO nie trafia, ale od tego są inni by to osądzić.
Co do samego problemu , nie podajesz krzpac , ani jaki system, jakich używasz nośników, czy próbowałeś innymi programami, czy próbowałes innych płytek, czy masz wgrane sterowniki do MoBo itd, itd. Można sie w zgadywanki bawić, ale w sumie po co? |
Cytat:
Co do symulacji nagrywania dla płyt dvd+r, to jest normalne, ale symulację można uaktywnić w QSuite 2.1 |
podczas nagrywania plyty dvd+r, buffer spada do 0% po czym po chwili znów wynosi 100%, ale nagrywarka przestaje nagrywac, caly czas słychac jak pracuje, czas nagrywania idzie do przodu, ale procent nagranej płyty zatrzymal się w miejscu jak równiez buffer levelprzestaje 'skakac' i tak od 30 min...
nagrywam na nero wersja 6.3.1.6, bios nagrywarki to bslb, aspi poprawnie zainstalowane... co jest tego powodem ? moze ktoś wie ? i czy to normalne ze symulecje w nero mam nieaktywną ? |
... nie miałem żadnych problemów, żadnego mulenia.
|
Ładny Jitter :)
Apropos - miał ktoś problem z biosem BSLB i QSuite 2.1 ?? Muli mi niemiłosiernie kompa przy skanowaniu i trwa w nieskończoność. |
Ilość załączników: 1
A tak mi się nudziło :fiu:
Sony DVD+R x8 burn x2.4 1640BEGB |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nasz Czarodziej własnie dał przykład że jednak niekiedy opłaca się nagrywać wolniej ...
to taka mała aluzja do dyskusji http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=61530 :piwo: |
Hej pany! a z jaką predkością nalezy testowac plyty cdr ? bo jakos tego nieprzywazylem w postach
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |