![]() |
na FTP Benq w katalogu 1640/bulk/widnieje tylko GSHB
reszta w ogolnym 1640 |
Czyli tylko sie utwierdziłem co do box-a :) ale troche dziwne niby te same napedy ? Rózna sie tylko panelem ?! a inne biosy ?! :|:>
|
Cytat:
Mam oema, bez logo Benq na panelu, orginalnie był bios BSHB, praktycznie od razu wgrałem BSLB i jak na razie działa...... Jeśli oemy byłyby serią G (innych oznaczeń nie ma) to zdaje się, że jest tylko 1 taki bios: GSHB, reszta biosów jest do serii B....... Aż rozkręciłem kompa, aby rzucić okiem na etykietke. Nie ma na niej nic odnośnie serii "B". Okazało się natomiast, że jest umieszczona wersja biosu jaką ma orginalnie "BSHB" oraz takie oto symbole: "0FI" i "BS-DAIHBD". Ciekawe co oznaczają..... |
to chyba nie do końca sie sprawdza, albowiem ja logo Benq nie mam i spokojnie ładuję bios BS*B a na napędzie jako wersja wyjścoowa jest BIOS BSGB
|
Biosy z B przeznaczone są dla napędów, które na panelu przednim mają logo BenQ. G dla napędów, które takiego logo nie mają. Tak przynajmniej tłumaczy to BenQ.
|
Hmmm, a są inne wersje 1640 na naszym rynku niż B ??
|
Cytat:
|
Czy ktos moze mi powiedzeć o co chodzi ?
31/08 - BSLB (seria B) - BENQ DW 1640 ? Co oznacze seria B ? ten bios pasuje do wszystkich 1640 ? |
Cytat:
|
No nie wiem czy bez szukania znajdę nawet po 2zety, u mnie się cenią na conajmniej 2,40 ale w slimie "luzem" nie widziałem, a w szpindlu 10szt. w markecie 26 zł heh
ps. te advanced azo+ to na jakim nośniku mogą być ? |
Cytat:
U mnie w miescie 8X i 16x po 1.70- byly lub sa bo juz dawno nie odwiedzalem sklepu -a ogolnie po (2 -pln=16X) to bez szukania sa. ale tu widze tez mozna 75-pln za 50 szt i wysylka to i tak taniej http://allegro.pl/show_item.php?item=64104867 |
@mensir67pl gdzie kupię verby za taką cenę ? :)
|
verba x16 palona x12 box jevel zdechła na 25 % no aditional sense czy to wina benqa?:)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Nowy CD-DVD Speed 4.07. :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:25. |