![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1051 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A oto i Pioneer 109 bez D ![]() Czyli bez blach ... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1052 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moglbys juz skonczyc go robic w wala?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#1054 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2005
![]() |
no ja juz wlasnie przywiozlem pionka 109 i bylem zmuszony kupic czarnucha
![]() zaraz bede testowal powiedzcie mi czy jest jakis program do weryfikacji nagranych danych czy nie ma bledow w porownaniu z tymi samymi plikami co nagrywalem z hd ? pozdr, |
![]() |
![]() |
#1055 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Dodam jeszcze ze byla to zwalona partia eproformance printable (dystrybutor zawrocil od sprzedawcow kartony i zalecil przyjmowanie reklamacji), no i jakos zaden z genialnych programow diagnozujacych tego nie odnotowal (zarowno przed jak i po nagraniu), a plyty ewidentnie nie chodza !! |
||
![]() |
![]() |
#1056 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie testowalem tego pionka 109
i kurcze troche sie zdołowałem caly czas mi bufer spada przy nagrywaniu ![]() nagrywalem na plycie verbatim x8 co jest grane ?? cos jest nie tak z nagrywrka ?? |
![]() |
![]() |
#1057 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#1058 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.05.2005
![]() |
Argumentacja co do wyników testów jest przekonywująca. Wynika z niej że należy kupić Benq 1620. Czytałem też o Pioneerach i zauważyłem że model 108 jest jakby lepszy od 109. Bo już teraz wyłaniają mi się dwa napędy do wyboru: Benq i Pioneer. A co myslicie o Toshibie?
sprawdzę za ile mogę kupić Benq a za ile Pioneera. |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Może czegoś nie wiem. Proszę mnie oświecić. A tak ogólnie jakie parametry płytek dla kupującego powinien podać sprzedawca. Ja napisałem o podstawowych. Jakie parametry zadecydowały o wycofaniu. Skoro stacjonarne nie mogły odczytać to co było powodem ? "Zwalona" to znaczy jaka? Błedy PI/PIF i Jitter i jeszcze do ... stu brakuje to czysta prawda. A jaki był współczynnik odbicia tych płytek ? Chętnie porozmawiam na temat płytek, ich jakości i pozostałych 90... parametrach. I o certyfikatach. ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 12.05.2005 o godz. 22:00 |
|
![]() |
![]() |
#1060 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Cytat:
DMA włączone i ASPI zainstalowane? Sprawdź. |
|
![]() |
![]() |
#1061 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 12.05.2005 o godz. 20:45 |
|
![]() |
![]() |
#1062 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
BenQ 1620 to nie napęd, który nagrywa wszystko jak leci z wymarzoną jakością. Tak nie jest. Nie ma takiego napędu. ![]() Obecnie mam LG 4163B i BenQ 1620. Oba te napędy świetnie się uzupełniają. I jest to najlepsze wyjście jeżeli wypala się na różnych nośnikach. Pozostaje do testów Plextor. W/g uznania i możliwości. Jednak kupowanie napędu bez możliwości pełnego testu płytek moim zdaniem jest błędem. Na rynku przewagę mają tanie płytki bo ich utylizacja jest droższa. Lepiej sprzedawać tanio na kilogramy bez żadnych konsekwencji. A rynek jak widać wszystko chłonie. A cwaniacy i kreatywni handlowcy zacierają ręce. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1063 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
świeta prawda i prawdziwa. nie wnoszę nic ciekawego do dyskusji. ale napiszę ciekawy jest BenQ ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 13.05.2005 o godz. 16:40 |
|
![]() |
![]() |
#1064 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Powiedz mi jak to sprawdzic mam xp z sp2 pozdr. |
|
![]() |
![]() |
#1065 | ||||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() W moim przypadku, oprocz tego, jezeli ktos sie mnie pyta z jakiej fabryki jest nosnik, to jak wiem, to odpowiadam. Ewentualnie, jezeli wiem ze plyty nagrywaja sie dobrze na posiadanej nagrywarce szybciej niz certyfikacja to tez o tym wspominam. Ale to sa informacje podawane przez sprzedajacego z dobrej woli - ogolnie podaje sie informacje biznesowe - to co na opakowaniu. Normalnie klienta nie interesuje czy kat zakrzywienia sciezki jest taki czy inny - plyta ma dobrze dzialac i koniec. Cytat:
while (1) Nagrywasz_i_nie_dziala_w_twoim_napedzie_np_stacjon arnym; To wystarczajacy powod. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
|