![]() |
LG gsa-4167b
|
napaliłem się strasznie na tego Benqa. dzi¶ byłem w 6 sklepach i lipa. nigdzie nie maj±. nawet na zamówienie
|
nie wiem czy dobry wybor, ale wypadlo na litka 1635 - najtanszy, a fundusze tez czynia swoje (niezaplanowany wydatek)
|
Cytat:
U :nie: a ile niby ten Litek ? |
tylko LiteOn !!!
1653s mam i jadę sd4 i sr7 bez problemów... |
ok zamówiłem ben1 dw 1640, mam teraz pytanie, mam dwa dyski twarde i nagrywarke cdr i teraz dojdzie mi druga dvdr i chciałem sie dowiedziec jak najlepiej podpiac to ze soba tzn na jedna tasme wrzucic 2 dyski i na druga 2 nagrywarki??
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=78593742 |
Cytat:
zabezpieczenia ida ale nie mow ze litek pali OKI chyba ze ktos jest niedzielnym wypalaczem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
100pln za naped nowka 2 lata gwary :tak!: co o litka to mam jeszcze "¦P" 451@832 i palil pieknie verbatimy - tylko takich uzywalem (nie wierzysz poszukaj postow w ktoryms temacie) kupilbym benq ale nie mam takiej znizki :nienie: |
Cytat:
A co do litka to na verbatimach pali calkiem calkiem i nie tylko na verbatimach Liteon - narazie sie nie zanosi zeby byl w pierwszwej 3 napedow DVD_RW |
wiem ze nie bedzie :tak!:
ale w planach mialemtylko monitor jeszcze w tym roku, a nie nagrywarke DVD, a troche smiecia na hdd sie zebralo i zonka chce jakies backupy, wiec sila wyzsza |
móglby ktos mi pomóc na moje pytanie :P
|
Cytat:
zostaje tylko pytanie czy Twój zasilacz to wytrzyma ? 8 ) |
Cytat:
benq to benq, chcesz to bierzesz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:51. |