![]() |
Postaw się i bierz obydwa! :tak!:
Bo później zawsze będziesz żałował, że nie wziąłeś tego drugiego... :( :szczerb: |
Cytat:
no ale cóż kto nie ryzykuje ten nie ma :D |
|
|
i nie wiem, zamowilem litka w sklepie i do sklepu w moim city jutro dotra wlasnie te dwa, bede mogl se wybrac ??? . Jestem bardziej przychylny do litka :help:
EDIT: maja chyba benka 1640 lezaka (wydajes sie ze cud, ale to male miasteczko i sie ludzie nieznaja), ale kumpel go ma i goscil w moim kompie juz nieraz wiec zero atrakcji || |
Cytat:
Dlaczego? Cytat:
|
Samek :D
( Będzie ciekwiej... :na_ucho: ) || |
Litek :)
|
ktory byscie wybrali ??
Lite-ON SHM-165H6S czy Samsung SH-S182M ?? |
Cytat:
Ale dziś proszę bardzo: dla szpanu i z powodu uprzedzeń rasowych... :czytaj: :czar: |
Cytat:
|
Z tego co wyczytalem wiem ze chce kupic benq'a 1655 jest jednak maly problem poniewaz tej nagrywarki juz praktycznie nie da sie kupic mam w zwiazku z tym pytanie co sadzicie o BENQ DW1670-0B3 , czy jest to rownie dobry model czy juz nie?
Naped na sluzyc do archiwizacji danych, wypalania zdjec i czasem filmow dvd z obrazow sciagnietych z netu, bedzie jedynym napedem w kompie poniewaz moja nagrywarka cd juz wyzianela ducha i nie czyta:( Z gory dziekuje za odp i pozdrawiam |
a dlaczego tak jest Vizz powiedz mi;D
please jeszcze dzi***347; :piwo: |
Cytat:
Szok to jest, że ktoś jeszcze kupuje Plextory... || :czar: |
hehehe jak nagrywarke ?
alez to proste http://www.plextor.com/english/products/px-B900A.html tylko , jedyne 999$ wow. szok. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39. |