![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
W Japonii
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.06.2003
![]() |
Skad mozna pobrac bios od 832 ?
|
![]() |
![]() |
#93 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
problem
Panowie poradzcie, po wgraniu nowego softu sony, po restarcie nastala ciemnosc na liteone, po sprawdzeniu forum i zastosowaniu sie do wszystkich porad nadal ciemnosc (uzywalem dosa i mtkflasha do przywrocenia poprzedniego stanu) pokazuje flashowanie biosu i takze uptade finished ale po restarcie dalej nagrywarka nie odpowiada......
za wszytkie sugestie takze zwiazane z oddaniem do serwisu lub tak jak pisze na obudowie Fly i otwarciem okna z gory dziekuje pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#95 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@jarat
to czytales? w tym samym topicu bylo. Jezeli to tez nie dziala to nie wiem jak inaczej mozna Ci pomoc. Cytat:
![]() |
#96 |
Nowy na forum
![]() |
odp
@ pykson
tak tez robilem i dalej nic, ciemnosc. za dalsze wskazowki bede bardzo wdzieczny pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#97 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Ma ktos linka z opisem jak przerobic nagrywarke nec 2100. Wszedzie piszecie o litkach a o necach cisza
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Big Giant Head
Data rejestracji: 15.04.2004
![]() |
Jednak nie wytrzymałem... i wrzuciłem sofcik z 832 do mojej 812stki... i ...................
działa !! Uff. ![]() jarat: No jak ci to nie pomogło co ja zrobiłem to :/ A co jest po przywróceniu softu oryginalnego? jakiś napisik lub BIOS krzyczy? pozdr Ostatnio zmieniany przez Beneck : 01.06.2004 o godz. 12:41 |
![]() |
![]() |
#99 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
Pytanie to zadaje w imieniu kolegi.
Kolega ma bios US03, a nizej (jest to wycinek ze strony) pisze tam Patched US05/US0A/US0F/US0G, a kolega ma wlasnie US03. I pytanie czy mozna ta wersje Liteona fleshowac tym biosem? LiteOn SOHW-812S ? Stock US0N (unpatched) (.exe and .bin) ? Patched US05/US0A/US0F/US0G - enabled bitsetting support ? Patched US0J/US0N - burn-adjust (release 2)
#100 |
Nowy na forum
![]() |
odp do Beneck
do @Beneck
po wgraniu z 812 co ciekawe dalej nagrywarka nie odpowiada, tzn jest fleszowanie przeleci bodaj 14 bankow pisze finish i zrestartuj kompa, po restarcie bios z plyty glownej dalej nie widzi nagrywarki a sama nagrywarka tez nie daje znaku zycia ani nie mruga dioda ani tez nie mozna wysunac tacki. prawdopodobnie w czwartek zawioze ja do serwisu i jestem ciekaw co mi powiedza. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#101 |
-=<Warsaw Moose>=-
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Witam z powrotem!
Po tygodniowej przerwie spowodowanej padem Litka po flashowaniu, witam z powrotem
![]() Pad musiał być potężny bo został wymieniony na nowy ![]() Nie wiem czy będę miał odwagę go flashować czymś innym niż orgilnalny FW. Jak na razie zapodałem US0N
#102 |
Big Giant Head
Data rejestracji: 15.04.2004
![]() |
@jarat
uuuu :/ bardzo niedobrze..... Z tym niewysuwaniem tacki to tak jak u mnie. Jakby napęd nie miał zasilania. Ale jak widac ja miałem więcej szczęścia. Może spróbuj użyć nowszego/starszego programu do flashowania? Łap się wszystkiego. pozdr |
![]() |
![]() |
#103 |
Nowy na forum
![]() |
odp do Beneck
do @Beneck
dzisiaj litek pojechal do servisu odbior podobno od tygodnia do dwoch dzieki za zainteresowanie |
![]() |
![]() |
#104 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2003
![]() |
czy da się przerobić Liteona 451@851S na Sony DRU-700A, czy tylko Liteona 812S ?
|
![]() |
![]() |
#105 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Ten temat byl juz poruszany w innych postach. Na gorze w miare po srodku jest przycisk szukaj (Nacisnij GO).
|
![]() |
![]() |
|
|