![]() |
Ja stosuje wynalazki codeguysow z 1633, choc nie katuje go zbytnio wypalaniem :)
|
No właśnie!
Potestuj! :tak!: Co jest najlepsze dla jednego egzemplarza Dla drugiego wcale być nie musi :nie: |
Cytat:
|
Witam
Oki juz po krzyku faktycznie zaznaczylem ostatnia opcie i zapisalem w nowym pliczku i teraz jest oki mam pytanie czy ten bios faktycznie jest najlepszy do litkow 1213s ? pozdrawiam i dzieki za rady |
@wojtala tak jak kolega @adax mowi robisz tak i musi dzialac:)
|
Cytat:
|
bo litek zawsze ma zielone swiatelko - jak to ktos ladnie kiedys powiedzial :)
|
Witam
Zrobilem tak jak mowiles ale caly czas dioda zielona miga po fleszowaniu dopiero jak wgralem bios sony to jest ok dlaczego tak jest moze ktos mi powie? pozdrawiam |
Cytat:
a tu masz bios od dhc juz w binie:) (http://dhc014.rpc1.org/Files/DVDR/SOHW-1633S_BS0Hb.zip) |
jaki bios do 1213s
Witam
Naczytalem sie i mam metlik w glowie teraz jestem w kropce jaki najlepiej bios zaladowac do litka 1213s czy wogole warto czy zyskam a czy nie rozwale litka bebechy sa po czesci sony prosze was o wskazanie tego biosu dzieki i pozdrawiam Wojtek |
Taa... Angielskiej uzywalem. To wyjasnia kiepski wynik :D
|
Cytat:
Bo icemac napisał, że: Cytat:
|
Ilość załączników: 1
No to prosze bardzo: TDK-R 4x@4x palony w Nero 6.6.0.0. Naped: dziewiczy 1213 na seryjnym firmware TS0D. Kiepsko...
|
sprobuj nowego Nero 6,6 !! ????
|
litek1213@dru710
Od jakiegoś czasu bawię się swoim litkiem 1213 ze zmienionym firmwarem na sony dru710 i mam dwa małe problemy z zapisem płytek.
1. Po nagraniu płyt DVD+RW (kilku firm) z ustawionym w kProbe 2.4.2. book typem na DVD-ROM obrazem filmu ISO (bez znaczenia czy palę w nero czy w alkoholu) , stacjonarny dvd Thomson dth212 nie rozpoznaje płyty.Natomiast starszy sony 335 widzi bez problemu. Przy nagrywaniu bez book typu natomiast sony ma czasem problem z odczytem , Thomson żadnego problemu. 2.Nagrywając CD-RW ( 7 sztuk , 3 różnych firm , używane) z kilkunastu prób nagrania w nero udało sie odczytać tylko jedną płytkę. Po nagraniu , gdy nero normalnie otwiera tackę , słychać jak coś w nim pracuje natomiast nie otwiera się napęd . Te same płytki palone na LG-8080 pracują poprawnie. Zastanawiam sie czy te objawy mogą być przyczyną zmiany firmwaru , oraz czy inni tez mają takie problemy po zmianie biosu nagrywarki. mój firmware to DRU-710A BY01 nero 6.3.02 litek 1213s :pisze: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09. |