![]() |
Cytat:
:D |
wlasnie chcialem zapuscic test Intenso DVD+R palonego pol roku temu, jak otworzylem pudelko to sie przestraszylem, plytka peknieta od srodka z 5mm :(
|
legion
Czepiasz sie górek na wykresie ,ale przecież ten wykres nie jest wcale taki zły , na Codeguys piszą jak byk że wartość PI poniżej 200 to spoko dobry wynik ! ! ! Nie ma co przesadzać z jakoscią bo może komuś żyłka pęknąć ;? i wtedy komp jak i wypalarka nie będą już potrzebne ;) ino drewniana jesionka :) to tak jak z sprzętem Audio dla Audiofili cd Denona za 3,5 tyś ciut słabsze i ciut słabiej gra od tego od Marantza za 6tyś zł tylko na 100 osób 1-2 słyszą ową różnicę tak samo z płytami DVD-/+R wynik PI ponizej 200 i PIF poniżej 3 są całkowicie wystarczajace , no chyba że ktoś nagrywa i Benchmarkuje swoje płyty w różnych napędach :) ale to juz zakrawa na szaleństwo ;) |
Cytat:
no zylka ni komu nie peknie ale plytka dlugo moze nie posmigac:) z wlasza jak wazne dane sa na niej to moga peknac i dwie:D |
Legion
Bez urazy ,już myślałem że szydzisz z tego wykresu A ta płytka powinna wytrzymać spoko 6-10 miesięcy ;) potem moze robic za podstawkę |
kprobe v2.4.2
|
Cytat:
|
PI7er
No takie odpowiedzi lubie Znaczy sie nie jest tak tragicznie z tymi tanimi płytami które to PI mają powyzej 200-300 Tak jak pisali na Codeguy nawet płyta orginalnie tłoczona PI moze miećna poziomie 90-150 ! ! A ponizej 200 uważane jest za bardzo dobry wynik ! ! To moze starczy Debaty na temat Nosników ??? i moze cos na temat najlepszych biosow dla 1213S ??? |
Cytat:
Ale sprawdź jaka data jest na wykresie :czytaj: I zapewniam cię, że wtedy jeszcze o tej wersji nawet Karr nie śnił :D Natomiast sprawdź moje ostatnie wykresy (przyklejone Nośniki i 812@832) Na jakim kProbe są :mruga: |
Cytat:
Lista zmian w stosunku do wersji 2.3.2: -wyświetlanie dodatkowych informacji o napędzie -wyświetlanie krótkiego podsumowania w nowo otwartym oknie Notatnika po zakończeniu skanowania -możliwość wyboru innego języka interfejsu ...cos przeoczylem??? |
Cytat:
Że w chwili gdy nagrywałem to Intenso I skanowałem go ażeby stwierdzić jakość nagrania To najnowszą dostępną wersją kProbe było właśnie 2.3.2 :taktak: Od chwili gdy wyszła wersja 2.4.2 - to właśnie tego release używam :D |
Cytat:
|
nie lubie dysanów, kiedys na nich nagrywalem i PI mialem rzedu 300-400 :(
|
Miałem też te dysany r+ x2,4 id CMC i na 832 paliły się świetnie nawet po dodaniu prędkości x4 w oni i wypalaniu z taką prędkością.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |