![]() |
międzi innymi dodaje poprawną obsługę kolejnych nowych nośników DVD.
Ja narazie zostaje przy 1213S@DRU-710A@1633S i oryginalnym eeprom-ie, po tym jak zobnaczyłem jak mi idealnie wypaliła się płytka Verbatim DVD+R 4x :D |
Witam, mam litka 1213s@DR12TS0D i chcialbym upgreadowac do jakiejs lepszej wersji biosik;) Czy ktokolwiek moglby mi poradzic jaki bios jest najlepszy??
Z gory dzieki |
No niby niektórzy uważaja że ten biosik jest lepszy 1213S@DRU-710A@1633S
U mnie na orginalnym biosie Verbatimy+R x4 też wypalał idealnie żebe tak któryś bios poprawiał jakoś wypalanioa tych najtańszych DVD-R Esperanza czy Hawk to by było za***iscie |
Updated!!!
No to dałem nowy upgrade i oto co mam:
1213S@1633S.BS0G Czas na testy..... :)) :peace: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Magda Ty naprawdę jesteś Laska , czy to jakaś ściema ?? :)
Dzięki za test płyty , wprawdzie dziwnie dobry ;) ? u mnie na Litku 1213s i DVD-R HAWK ( AN31 ) PIF zblizony do twojego ale PI mam znacznie gorsze ,średnio 90 w najwyższym miejscu na początrku testu nawet było 390 :/ Czyzbym miał gorszego litka :/ ???? A mozę by mu tak biosa od Sony ponownie zapodać ?? na orginalnym biosie nie chce mi wypalic DVD-R Vobis ,na biosie od Sonego palił ,dziwne jaja |
Cytat:
Ale rada jest taka: Porzuć ten odrzuty płytowe typu Hawk od AN32, Vobis, Mediastore, Vakoss, itp. Szczególnie daj spokój minusom :taktak: I nagraj sobie - tak dla przykładu Verbatima DVD+R (Verbatim Pastel, TDK, itp.) A wtedy poczujesz moc lasera spawarki zwanej Litkiem :tak!: :D BTW Magda to Laska :D Na tym zdjęciu to mama Więc wyobraź sobie córkę :mruga: |
VIZZARD
Dzięki za info , na dobre płyty Verbatim DVD+R DataLifePlus nagrywam tylko ważne rzeczy ,jakieś iso , archiva itp Tak czy inaczej mam potrzebe nagrać sobie w miesiacu 5-6 tanich płytek i szukam włąśnie ma którym biosie by mi w miarę dobrze nagrywało Vobisy ,Hawki i Esperanzy , z wykresu Magdy to ten HAWK AN31 należący do b.tanich płyt DVD-R ,Wypadł wręcz wyśmienicie jak na swoją klasę. Swoja drogą na zdjęciu w Avatarze Magdy to bardzo ładna panienka ;) |
Platinium DVD+R/-R x8 sa bardzo tanie, 1.76zł ja tylko na tym pale :)
|
..... A może tak otworzyć Klub Miłośników Magdy i Jej Mamy?? ;)
ładne kobiety trzeba trzcić!!! :spoko: |
Cytat:
Jednak nie bierz się za AN31 :nie: Jeżeli chcesz dobrych/tanich to spróbuj Blupop, Supratec, Intenso - to z autopsji :D Ewentualnie Espera SE, Platinum Zresztą, jak tanie mają być te tanie? Zobacz np. TU Platinum x8 DVD+R 2PLN/szt (cake 25) TDK x4 DVD+R ~ 3PLN/szt (cake 25) ale są jeszcze taniej - musisz prześledzić tematy o nośnikach :taktak: Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Tu zapodaję przykładowy wykres
Intenso x4 DVD+R burn x4 832VS08 |
ladne gorki @Vizzard :) inteszajs jak zawsze pieknie wychodzi:)
|
Jeszcze raz dzięki za pomoc
Co do płyt to juz nabrałem przekonania ważne rzeczy Verbatim Cake25 sztuk po 3zeta za sztuke filmy i rzeczy na 1-2 miesiace Platinium x8 DVD+R 2zeta za sztuke ewentualnie jakis badziew w postaci mniej wartosciowych filmow na Esperanza , mam kilka sztuk Esperanz DVD-R nagranych w maju/czerwcu na jakimś Litku zakupionym ponad rok temu o dziwo wszystkie archiva pomału ale czyta bez większego problema , teraz czekam na testy ,na którym biosie najlepiej pali nasz Litek 1213S ??? Crash76 jak tam twoje testy ?? |
Cytat:
Widok z okna mam nieciekawy :smutny: Ale wystarczy, że wypalę coś z serii chłam lub szajs I krajobraz jak malowany ^_^ BTW na mojej wiosce to i tak jedne z tańszych płytek 22PLN/10 szt cake Więc mam niskie wymagania co do nich :D Już ich nie kupuję :jezyk: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |