![]() |
liteOn
zaraz ja zapodam o DL verbatima, ale jeszcze sie nie sanczylo
|
witam
Litek 1213@1653s płytka platinum DVD+RW x4 http://members.lycos.co.uk/mtbmania/.../1213_1653.jpg pozdro :) |
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 1
Witam!!!
To i ja dorzucę swoje CZY grosze, mam 1633 jak wgrałem stock w binie to dioda również mruga, jak wgrałem 1653S.CS02.patched-cf-1633S.exe to chodzi, ale nie wypala DVD-R coprawda mam tylko jakąś szajsowatą mediastore więc nie wiem czy wszystkie czy tylko z tą tak ma, ale nie przerobionej je wypala. Pozdrawiam. Xentri |
ukash
u mnie tez tera jest ok. wlasne robie probe, zobaczymy jak wyjdzie nagranie plyty DL. no ladnie ! jednak to prawda ! plytke verbatim DL 2,4X zezwala na 4X |
Cytat:
wgralem 1 i to co u zorga - mruga i nie rozpoznaje plyt :( wgralem 2 i czyta OK, ale jeszcze nic nie nagralem (moze jutro) |
nie wiem dlaczego ale u mnie po wgraniu tego firmwara, nie jest dobrze, naped jest rozpoznawany jaki 1653s ale nie chce pracowac i mruga caly czas zielona dioda !
poprawnie jest tylko na tych ze strony kowanskiego !!!! Jednak po wgraniu frimware od 1653s nero pokazuje DL X4 !!! |
jak masz 1213 to pierwszy a jak masz 1633 to drugi
|
Który mam wgrać bios z tego odnośnika ?
1653S.CS02.patched-cf 1. 1653S.CS02.patched-cf-1213S wydaje mi się że ten, ale nie jestem pewien 2. 1653S.CS02.patched-cf-1633S Chyba, że jest to obojętn, o i tak 1213S i 1633S to te same konstrukcje :D |
stock-orginal
pached-zalatany/przerobiony |
Cytat:
Witam -oto teścik z w/w biosem ..chyba nie bardzo zachęcający:( chciałbym wypróbować jeszcze memorexa ..ale może mi ktoś wytłumaczyć czym się różni stock od patched? pozdrawiam p.s ..co do tych błędów to zawsze tak mam na DWD+RW ...ale nikt nie wie dlaczego:) |
Cytat:
|
slyszal ktos taka teze ze po wgraniu innego flasha moze w jakims stopniu dojsc do zmiany zapisania/nadpisania czegos w epromie ? gdzies w na forum zagraniczym to wyczytalem i chcialem to skonsultowac ? bo z tego co mi wiadomo wgranie flasha to jedno a eprom powinien zostac nie zmieniony
|
po zmianie na 1653s dioda migala caly czas ! wiec wrocilem do 710a
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09. |