![]() |
no i nic specjalnego ! plytka verbatim DL niestety tylko x 2,4 nie 4 ????
plik---film the chronicles of riddick (7,64Gb) |
No git :) a teraz może jakieś testy ? :idea:
|
sony 710a
i w nero 6,6
|
sony 710a
i nowy firmware :wow:
|
To ja z flashowanie do 1653S poczekam na jakiś bios CSOA/B lub jakoś tak. Z 832 i 1633 też było tak że dopiero te "literkowe" biosy dawały sporo
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
a to ten sam biosik ..ale płytka esperanza ..jest chyba całkiem niezły:) (o wiele lepiej niz TDK-a ,a kosztuje tylko 1.2zł:) |
Cytat:
Nie gadaj! Na pewno nie bujasz? :> A co do 1653 to zobacz np. TU :czytaj: Wyszukałem to specjalnie dla ciebie w wyszukiwarce forum Ale tam jeszcze inne cuda na kiju ... :zongluje: |
witam jestem nowy :) i chcialbym sie dowiedziec co myslicie o tym biosiku "1653s" ??? warto sie nim zajmowac ???? bo mam LTN SOHW 1213s@DRU-710 i czy go flashowac ???? z gory wielkie dzieki za odpowiedz :)
|
Cytat:
Te pojedyńcze piki - to podobno błędy odczytu chipsetu Mediatek Wszystko jest OK :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heja
Mam prośbę. Może ktoś podać link, skąd można ściągnąć Clone DVD 2.5.3.3 ?? Zkrackowany oczywiście i po polsku. Mam kilka kracków, ale nie działają... |
Ilość załączników: 1
a oto tescik bo chyba zapomnialem dodac :|
FredzioPL |
Witam
Toż to amba totalna Czy ta płytka nagrana została na twojej nagrywarce? Jeżeli tak - to standart: Odinstalowanie IDE, ASPI, potem ponowne ich zainstalowanie I tak na wszelki wypadek ponowne wgranie biosu Chyba, że już o tym mówiłem :idea: Bo dużo tych tematów :D Wsio pozmieniane ty razem to samo nagrane tak samo i tescik wyszedl tak, niby duzo lepiej tylko ta szpilka ale pewnie to juz wina samego nosnika mam nadzieje :), mam sie cieszyc czy to przedwczesny triumf ;) FredzioPL |
Cytat:
:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11. |