![]() |
Cytat:
czasu brak na to wszytko...yhh studia... moze w nowym roku bedzie lepiej chociaz nie sadze bo sesja sie zbliza... yyy a pamietam jak flashe byly 401@411@811 i ludzie do mnie pisali na gg a ja uczynnie odpiswyalem krok po kroku co i jak... ciekawe czy teraz ktos mi odpisze :) edit: tylko cii... nie mow oftopicowcom ze mnie widziales ;) |
Cytat:
a co poniektorzy mysleli ze zaginales w akcji |
witam po dluzzszej nieobecnosci :)
czemu pisze? :) ani prolemik :) mam 1213s no i ja upgrejdnalem na 1653 i pierwsze co to wzialem odczyt plytki, no i najwieksza predkosc z jaka mi czyta dvd+r w nero cd-dvdspeed doszla do 6x zmienilem wiec na 1633s, doszlo do 7x. srednia predkosc odczytu: 6x cos jest nie tak, nie? czytalem ten watek i czytalem i nie doszukalem sie tego co potrzba mi. no i jeszcze jedno pytanko: zeby miec dru710a wystarczy wgrac Sony.710A.BYX2.stock.rar? chociaz wolabym miec 1653. z gory dzieki za pomoc! pozdrawiam wszytkich tych co mnie pamietaj oraz tych co nie. :) |
Cytat:
Jak wnioskowac z danych na dzis przerobka nie bedzie mozliwa |
Witam, po upgradzie liteona 1613 na 1653 nie mogę nagrywać płytek dvd+r, z prędkością większą niż 4x. Wiecie coś na ten temat?
|
tylko że nie ma takich płyt :) aby można było tak bardzo szybko i sprawnie jes nagrać :) ale rónież jestem pełen nadzieji i optymizmu dla nowych biosów do nowych modeli :)
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Czekam pełen nadzieji na rozwój sytuacji ;) |
Cytat:
|
Hmmmmmm
Jakieś przypuszczenia co do moda: 1213 @ 1673? Może juz się komuś udało? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam mały problem po przejściu na biosik 1653S CS02. Mianowicie nagrywarka czyta mi płytki DVD+/- R z prędkością max 4x, nie wiem co z tym fantem zrobić. Musze jeszcze sprawdzić, czy jest ona w stanie nagrać płytki prędkością chociaż 8x :blee:
update Zmieniałem już na biosy: 1633S BS0H 1633S.BS41.patched-cf 1633S.BS0R.stock ale nadal jest problem, nawet ainstalowałem stery pod nF2, ale to tez nie pomogło :/ |
Cytat:
|
ale generalizując jak ten biosik BSOR?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |