![]() |
dzieki, a powiedz mi jeszcze taka zecz, bo wiem ze utrace gwaraccje chyba ze puzniej wgram stary bios z kad go wziasc????
|
Cytat:
I wszystko na ten temat :taktak: :D |
a to moj mail marcoi@o2.pl dzieki za wszelkie informacje
|
wlasnie bede próbowal przerobic liteon 1213s i tak czytam wszystkie komentarze i nie wiem w koncu jakiego biosa wgrac i skad go sciagnac sypnijcie jakimis linkami ;) dziekuwa
|
Cytat:
U mnie 1213@1653 nie chcial nagrać zadnej plytki:nie: Przetestowalem spora ilosc biosow i wniosek mam jeden, moj litek najlepiej pali ( czyta zreszta tez) na 1633.BS0K. Cytat:
Pozdrawiam |
Heh właśnie odkryłeml, że po modzie 1213@1653 nie nagrywa mi płyt -R :/
Da się coś z tym zrobić? |
wiem ze juz nic nie wiem
przez prawie 2 godz. czytalem caly watek i w koncu nie wiem... warto lajkonia 1213s@na suonia 710?? a moze na cos innego... ktory bios jest najlepszy i czy data prod. palnika ma jakies znaczenie?? podajcie tez jakis link do opisu Omni po polacku...
jesli ktos moze podeslac cos knkretnego z ew. opisem to prosba na mail: however@pf.pl pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz |
Rowniez wymieniam ta nagrywarke ( i jest to postanowione !!), bo twierdze, ze jest to jedno wielkie nieporozumienie. Tylko teraz kwestia na jaka, moze ktos doradzi ?
Co do testu Neca to jak na tanie plytki pali on przepieknie - prosze bardzo Minusowa Platinum x8 palona alkoholem http://www.users.iplan.pl/biondi/avi...c_platinum.jpg |
Cytat:
możesz dorzucić test Nec-a ? mam podobnym problem z tym że jeśli chodzi o esperanzy ..wygląda to tak ze raz kupiłem 100sztx8 ...na nich nagrywa świetnie (pi max ok 14 pif max 2) ...a ostatnio kupiłem w tym samym sklepie nowe (inna partia????) i wykres jest bardzo podobny do Twojego (też na początku jedna szpila czasami nawet do 200 a końcówka płytki się wywala) -więc to chyba wina płytek,dlatego jestem ciekway testu z nec-a na tej samej "parti" płytek ...jeśli będzie ok ....to poproszę o radę jaką nowa nagrywarkę kupić bo ta chyba to jedna wielka ściema pozdrawiam |
Cytat:
slawekj teraz ma BenQ - swoje najnowsze dziecko :> A co do twojego problemu - to jeżeli wyczerpałeś już wszystkie pomysły i rady Robisz losowanie i wyrzucasz jedna nagrywarkę przez okno :mruga: |
Takie rzeczy robilem, zanim jeszcze napisalem posta.
Wywalalem stery, aspi, programy... Zmienialem tasmy, zworki itd, itp..... Jeszcze co do minusowej TDKx4, na biosie Memorexa taki sam cyrk jak na innyvh plytach !! Ja juz nie mam pojecia co moze byc grane, a dodam,ze przed kupnem Neca nie mialem takich problemow. Dlatego zapytalem tutaj, czy jest mozliwe, aby gryzly sie te nagrywarki. Z tym, ze wyczytalem, ze @Slawekj ma wlasnie te same nagrywarki i sobie chwali !! |
Cytat:
|
Czytalem, czytalem.. Ja mam problem nie tylko z esperanza, ale i z Platinum, Verbatim, Datawrite, teraz sprawdzam TDK x4.
Takie wykresy i bledy testu w Nero nie powinny miec miejsca i to na kazdej plycie !! |
Cytat:
Zobacz na forum jakim nośnikiem jest Esperanza DVD-R To się przekonasz, że w każdym szaleństwie jest odrobina prawdy :taktak: |
Panowie ! Wasze komentarze nie rozwiazuja tego problemu, jesli nie macie nic sensownego do powiedzenia, to prosze wstrzymajcie sie z takimi komentarzami.
Napisalem posta i sadzilem, ze znajde pomocna dlon w rozwiazaniu Mojego problemu, a widze, ze Macie to gdzies. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |