![]() |
Nie maja wszyscy !
Niestety popełnilismy błąd kupując ten sh.... bo niedość że tylko zielona dioda miga to i niepali wszystkich płytek .
Niema biosów nawet na oficjalnej stronie i mysla juz o nowej z nowym chpsetem. Wesołych Świąt |
Cytat:
|
Da się może 1213s na 1673s przerobić?
|
Cytat:
witam witam, ale to nie miejsce na takie pogawedki :) troszke sie ukrywam w sumie ;) |
Cytat:
hmm...ukrywasz się || || || 8 ) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Lub po prostu odpal to z załącznika :mruga:
|
Cytat:
Jeśli byś miał problem z wypalaniem verbatimów MCC003 (ja taki miałem) przy prędkości x8 to możesz zmienić strategię zapisu dla tego nosnika - na prodiscR03. |
Cytat:
Dzięki VIZZARD pomogło, ale jest efekt mrugającej diody. Co z tym fantem zrobić. :klnie: |
Cytat:
Rozpakuj Uruchom 1633S.BS0R.stock.exe Podążaj za komunikatami I tyle! :mruga: |
Pomocy mam wypalarke SOHW-1633S zmieniłem ją na SONY DRU-710A. Bios mam z stronki www.liteon401s.prv.pl chciałbym wrócić do liteona bo jako sony nie widzi mi sporo płytek, skąd mam wziąść Biosa i Eeproma zmieniającego sony na liteona.
Pomocy jeśli ktoś ma ten zestaw to prosiłbym przesłać na e-maila mario_5000@o2.pl[/email] |
Cytat:
|
1653s i bios cs07, problem z płytami Esperanza-Rx4
Witam wszystkich!
Mam problem z liteonem 1653s i nagrywaniem na płytach esperanza DVD-Rx4. Objawia się mianowicie tym, że nero wywala komunikat "nieprawidłowy dysk" i nie chce nic nagrać. Poradziłem sobie przez zrobienie moda z orginalnego biosa cs02 ( http://www.frazpc.pl/b/92962 ) a efektem jest możliwość poprawnego nagrania na takich płytkach. Teraz pojawiła się wersja cs07 i moje nadzieje na "orginalny" i działający(!) bios. Po wgraniu znowu nie mogę nagrać tej esperanzy... Czy ten problem dotyczy tylko mojego egzemplaża czy może ktoś ma 1653s i podobny problem? Zastanawiam się czy nie mam jakiegoś "trafionego" egzemplaża który kwalifikuje się do reklamacji. Pozdrawiam |
bo prawde mowiac to liczylem na to ze dostane odczyt dvd x16
a tu lypa... gorzej niz na podstawowej wersji 1213. chyba ze cos zle robie... jeszcze potraktowalem omni patcherem "increase readin..." no i troszeczke poproawilo, ale to i tak nie czuje zeby to chociaz pelna x12 odczytywalo... co robic? thx za podpowiedzi. PS u was tez czyta tk marnie po upgrejdzie? |
Edwardo
U mnie na 1213@1653 odczyt jest max 8 może 10x, czyli ciut lepiej niż na 1633. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |