![]() |
Cytat:
Że żartowałeś :mruga: |
zobaczymy jak teraz sie wypali bo wlasnie filmik przerabiam i zaraz go palne ;)
|
qrde nie wiem czy wymieniac moj naped na inna sztuke aby sprawdzic ? wykresy byly chyba strone wczesniej, pale caly czas na platinium x8
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam ponownie, tym razem Platinium DVD-R x8 palona x8 (wypalane katalogi z plikami .iso - kopie gier, wielkość 3.85GB).
PS. Ponownie muszę podziękować _Vizzardowi_ za uprzejmość i porady :piwo: |
Ilość załączników: 2
Sześciokrotnie wypalany Platinum 4x +RW i kasowany Quick Erase:
Testy na tej samej płytce, ale na różnych nagrywarach (chociaż kupionych w tym samym sklepie - jedna w piątek, druga w poniedziałek i na 99% są z tej samej serii). |
Plyta TDK DVD+R, palona x4 nag 1213 bios od sonego, palone w clonedvd 2
http://www.gral.pl/~piter/komputer/dvd/1213/TDK.JPG |
Plyta TDK DVD+R, palona x4 nag 1213 bios od sonego, palone w clonedvd 2
Naprawdę nieźle - też używam tego biosu do 1213 . :spoko: |
Cytat:
A co do porad - zawsze służę :D |
Cytat:
Chyba, że to już kolejna :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
ano nie jest zly, w koncu dobrze mi pali platinium x8, zamówilem dzis 50szt, bedzie co testowac :)
|
dzis testowalem kilka biosów i chyba na biosie od Sonego pali najlepiej, moze ktos ma jeszcze jakis biosik od litka 1633 lub sonego który jeszcze lepiej nagrywa :)
|
migajacy led od hdd
witam wszystkich
po przeczytaniu waszej dyskusji przeflashowalem swojego 1213s na 710a i niby wszystko jest ok. pali ok. czyta ok. ale zaczela mi migac dioda led od hdd razem z dioda od nagrywarki. tzn kiedy przy odczycie, nagrywaniu led nagrywarki mruga to mruga tez led hdd. przy biosie tsod od liteona tego nie bylo. z ciekawosci przeflaszowalem z powrotem na liteona i bylo ok. no ale na sony pali troche lepiej ( albo mi sie wydaje ). macie jakis pomysl ??? dodam ze hdd i dvdrw sa na oddzielnych ide jako mastery. pozdrwawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |