![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ależ oczywiście, że chcę :ja_chce: Od Ciebie to nawet i papierosa pod wodą :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Help please....
Wiem ze to goopie ale please mi pomoc w obsludze kproba... kiedy mam go w;laczyc i co robic zeby to dzialalo jak powinno
dzieki ---> zielony burner :zawstydz: |
Cytat:
|
Miałem też te dysany r+ x2,4 id CMC i na 832 paliły się świetnie nawet po dodaniu prędkości x4 w oni i wypalaniu z taką prędkością.
|
nie lubie dysanów, kiedys na nich nagrywalem i PI mialem rzedu 300-400 :(
|
Cytat:
|
Cytat:
Że w chwili gdy nagrywałem to Intenso I skanowałem go ażeby stwierdzić jakość nagrania To najnowszą dostępną wersją kProbe było właśnie 2.3.2 :taktak: Od chwili gdy wyszła wersja 2.4.2 - to właśnie tego release używam :D |
Cytat:
Lista zmian w stosunku do wersji 2.3.2: -wyświetlanie dodatkowych informacji o napędzie -wyświetlanie krótkiego podsumowania w nowo otwartym oknie Notatnika po zakończeniu skanowania -możliwość wyboru innego języka interfejsu ...cos przeoczylem??? |
Cytat:
Ale sprawdź jaka data jest na wykresie :czytaj: I zapewniam cię, że wtedy jeszcze o tej wersji nawet Karr nie śnił :D Natomiast sprawdź moje ostatnie wykresy (przyklejone Nośniki i 812@832) Na jakim kProbe są :mruga: |
PI7er
No takie odpowiedzi lubie Znaczy sie nie jest tak tragicznie z tymi tanimi płytami które to PI mają powyzej 200-300 Tak jak pisali na Codeguy nawet płyta orginalnie tłoczona PI moze miećna poziomie 90-150 ! ! A ponizej 200 uważane jest za bardzo dobry wynik ! ! To moze starczy Debaty na temat Nosników ??? i moze cos na temat najlepszych biosow dla 1213S ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |