![]() |
Cytat:
|
kprobe v2.4.2
|
Legion
Bez urazy ,już myślałem że szydzisz z tego wykresu A ta płytka powinna wytrzymać spoko 6-10 miesięcy ;) potem moze robic za podstawkę |
Cytat:
no zylka ni komu nie peknie ale plytka dlugo moze nie posmigac:) z wlasza jak wazne dane sa na niej to moga peknac i dwie:D |
legion
Czepiasz sie górek na wykresie ,ale przecież ten wykres nie jest wcale taki zły , na Codeguys piszą jak byk że wartość PI poniżej 200 to spoko dobry wynik ! ! ! Nie ma co przesadzać z jakoscią bo może komuś żyłka pęknąć ;? i wtedy komp jak i wypalarka nie będą już potrzebne ;) ino drewniana jesionka :) to tak jak z sprzętem Audio dla Audiofili cd Denona za 3,5 tyś ciut słabsze i ciut słabiej gra od tego od Marantza za 6tyś zł tylko na 100 osób 1-2 słyszą ową różnicę tak samo z płytami DVD-/+R wynik PI ponizej 200 i PIF poniżej 3 są całkowicie wystarczajace , no chyba że ktoś nagrywa i Benchmarkuje swoje płyty w różnych napędach :) ale to juz zakrawa na szaleństwo ;) |
wlasnie chcialem zapuscic test Intenso DVD+R palonego pol roku temu, jak otworzylem pudelko to sie przestraszylem, plytka peknieta od srodka z 5mm :(
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Widok z okna mam nieciekawy :smutny: Ale wystarczy, że wypalę coś z serii chłam lub szajs I krajobraz jak malowany ^_^ BTW na mojej wiosce to i tak jedne z tańszych płytek 22PLN/10 szt cake Więc mam niskie wymagania co do nich :D Już ich nie kupuję :jezyk: |
Jeszcze raz dzięki za pomoc
Co do płyt to juz nabrałem przekonania ważne rzeczy Verbatim Cake25 sztuk po 3zeta za sztuke filmy i rzeczy na 1-2 miesiace Platinium x8 DVD+R 2zeta za sztuke ewentualnie jakis badziew w postaci mniej wartosciowych filmow na Esperanza , mam kilka sztuk Esperanz DVD-R nagranych w maju/czerwcu na jakimś Litku zakupionym ponad rok temu o dziwo wszystkie archiva pomału ale czyta bez większego problema , teraz czekam na testy ,na którym biosie najlepiej pali nasz Litek 1213S ??? Crash76 jak tam twoje testy ?? |
ladne gorki @Vizzard :) inteszajs jak zawsze pieknie wychodzi:)
|
Ilość załączników: 1
Tu zapodaję przykładowy wykres
Intenso x4 DVD+R burn x4 832VS08 |
Cytat:
Jednak nie bierz się za AN31 :nie: Jeżeli chcesz dobrych/tanich to spróbuj Blupop, Supratec, Intenso - to z autopsji :D Ewentualnie Espera SE, Platinum Zresztą, jak tanie mają być te tanie? Zobacz np. TU Platinum x8 DVD+R 2PLN/szt (cake 25) TDK x4 DVD+R ~ 3PLN/szt (cake 25) ale są jeszcze taniej - musisz prześledzić tematy o nośnikach :taktak: Cytat:
|
..... A może tak otworzyć Klub Miłośników Magdy i Jej Mamy?? ;)
ładne kobiety trzeba trzcić!!! :spoko: |
Platinium DVD+R/-R x8 sa bardzo tanie, 1.76zł ja tylko na tym pale :)
|
VIZZARD
Dzięki za info , na dobre płyty Verbatim DVD+R DataLifePlus nagrywam tylko ważne rzeczy ,jakieś iso , archiva itp Tak czy inaczej mam potrzebe nagrać sobie w miesiacu 5-6 tanich płytek i szukam włąśnie ma którym biosie by mi w miarę dobrze nagrywało Vobisy ,Hawki i Esperanzy , z wykresu Magdy to ten HAWK AN31 należący do b.tanich płyt DVD-R ,Wypadł wręcz wyśmienicie jak na swoją klasę. Swoja drogą na zdjęciu w Avatarze Magdy to bardzo ładna panienka ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |