![]() |
bo litek zawsze ma zielone swiatelko - jak to ktos ladnie kiedys powiedzial :)
|
Cytat:
|
@wojtala tak jak kolega @adax mowi robisz tak i musi dzialac:)
|
Witam
Oki juz po krzyku faktycznie zaznaczylem ostatnia opcie i zapisalem w nowym pliczku i teraz jest oki mam pytanie czy ten bios faktycznie jest najlepszy do litkow 1213s ? pozdrawiam i dzieki za rady |
Cytat:
|
No właśnie!
Potestuj! :tak!: Co jest najlepsze dla jednego egzemplarza Dla drugiego wcale być nie musi :nie: |
Ja stosuje wynalazki codeguysow z 1633, choc nie katuje go zbytnio wypalaniem :)
|
Cytat:
|
Halo czy zapomnieliście o tak interesującym temacie, zapraszam do powrotu, to jest świetna lektura.
|
poprostu nic nowego
|
Wiecie czy coś się ruszyło w temacie cen płyt dl??
|
tak td po 30 zeta a verby po 45 :D
|
Cytat:
Witam -mam pytanie czy jest jakiś nowy bios "po tunningu" :) niż 1213S@1633S.exe- (566 KB) - flash-er BS0G wersja exe do 1213S=> 1633S DL ze strony kolegi Kowanskiego (tak na marginesie to nie moge sie doczekac na tej stronce nowego biosu:) - chodzi mi o taką wersję żeby ją tylko .....wgrać i już :) pozdrawiam |
pomocy !!!! przez pomyłkę w wyborze napędu zaprogramowałem DVD rom zamiast nagrywarki Liteon 1213s. CDV rom jest nieżywy czy jest sposób na wganie biosu rego co był , mam go na dysku. w biosie napęd jest niewidziany, pomóżcie..|:-(
|
Cytat:
Używam programu Omnipatcher 1.3.13 do modyfikacji biosu i LtnFlash.exe do jego instalacji. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:56. |