![]() |
Ilość załączników: 1
Właśnie też dostałem EEPROM od Zebry!
Jak ktoś ma z 2004.06.23 to zapraszam :mruga: I jeszcze jedno, jeśli się żle wgra eeprom to co wtedy ?? |
wlasnie dostalem od Zebry zmodowany EEPROM do mojej 1213s :-) wieczorem robie testy.
Pozdr., Gregor |
Cytat:
|
nie wiem dlaczego ale u mnie na biosie Sony mam bledy odczytu na wszystkich palonych plytkach DVD. Na takich samych plytkach na biosie od 1213s i 1633s wszystko jest ok.
Pozdr., Gregor |
płytka DVD+RW x4 Platinum palona x4 spawara 1213@1633_BS0C dwukrotnie palona, szybkie kasowanie
http://members.lycos.co.uk/mtbmania/... 1213_1633.gif update: płytka ta sama, quick erase, 1213@1633_BSOG http://members.lycos.co.uk/mtbmania/..._1633_BSOG.gif |
No z liteona mam sony dru 710a i jak narazie pali ekstra mam pytanie czy idzie wróci do z powrotem na model liteon 1213s
ps:pozdrawiam wszystkich i waldka 76 . |
no moze bufforka wiekszego mu trzeba:) ale moze zrob defrag twardego moze pomoze:)
|
migajacy led od hdd
witam wszystkich
po przeczytaniu waszej dyskusji przeflashowalem swojego 1213s na 710a i niby wszystko jest ok. pali ok. czyta ok. ale zaczela mi migac dioda led od hdd razem z dioda od nagrywarki. tzn kiedy przy odczycie, nagrywaniu led nagrywarki mruga to mruga tez led hdd. przy biosie tsod od liteona tego nie bylo. z ciekawosci przeflaszowalem z powrotem na liteona i bylo ok. no ale na sony pali troche lepiej ( albo mi sie wydaje ). macie jakis pomysl ??? dodam ze hdd i dvdrw sa na oddzielnych ide jako mastery. pozdrwawiam |
dzis testowalem kilka biosów i chyba na biosie od Sonego pali najlepiej, moze ktos ma jeszcze jakis biosik od litka 1633 lub sonego który jeszcze lepiej nagrywa :)
|
ano nie jest zly, w koncu dobrze mi pali platinium x8, zamówilem dzis 50szt, bedzie co testowac :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba, że to już kolejna :mruga: |
Cytat:
A co do porad - zawsze służę :D |
Plyta TDK DVD+R, palona x4 nag 1213 bios od sonego, palone w clonedvd 2
Naprawdę nieźle - też używam tego biosu do 1213 . :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |