![]() |
wiem ze juz nic nie wiem
przez prawie 2 godz. czytalem caly watek i w koncu nie wiem... warto lajkonia 1213s@na suonia 710?? a moze na cos innego... ktory bios jest najlepszy i czy data prod. palnika ma jakies znaczenie?? podajcie tez jakis link do opisu Omni po polacku...
jesli ktos moze podeslac cos knkretnego z ew. opisem to prosba na mail: however@pf.pl pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz |
Heh właśnie odkryłeml, że po modzie 1213@1653 nie nagrywa mi płyt -R :/
Da się coś z tym zrobić? |
Cytat:
U mnie 1213@1653 nie chcial nagrać zadnej plytki:nie: Przetestowalem spora ilosc biosow i wniosek mam jeden, moj litek najlepiej pali ( czyta zreszta tez) na 1633.BS0K. Cytat:
Pozdrawiam |
wlasnie bede próbowal przerobic liteon 1213s i tak czytam wszystkie komentarze i nie wiem w koncu jakiego biosa wgrac i skad go sciagnac sypnijcie jakimis linkami ;) dziekuwa
|
a to moj mail marcoi@o2.pl dzieki za wszelkie informacje
|
Cytat:
I wszystko na ten temat :taktak: :D |
dzieki, a powiedz mi jeszcze taka zecz, bo wiem ze utrace gwaraccje chyba ze puzniej wgram stary bios z kad go wziasc????
|
Wgrywasz któryś ze starszych biosów ze strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html /np: TS05 -stock / - restart kompa -potem oryginalny ze strony Liteona http://www.liteonit.com/ODD/English/...e_dvd%20rw.asp i już masz z powrotem ''oryginalny '' 1213S.
|
Cytat:
|
mam problem dioda mi swieci caly czas i nie chce czytac plyt :/
|
znaczy sie dioda mruga caly czas ;)
|
Cytat:
TO :czytaj: I wszystko na ten temat :taktak: :D Pod napisem"TO" jest link do posta W którego załączniku masz biosa Wgraj go po prostu I ujarzmij tę diodę :bicz: :D |
dziekuwa dziala :) ale jeszcze jedno pytanko moze glupie no ale ucze sie ;) powiedz mi czy teraz moge nagrywac dwuwarstwowe plyty ??? czy raczej nie ma takiej opcji??
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Teoretycznie i w zasadzie praktycznie masz teraz model 1633 :taktak: A model 1633 ... (obrazek) Więc ... :> |
sorki ze cie tak mecze no ale ;) to powiedz mi czemu dalej widzi mi w nero pojemnosc plytek do 4,5GB a nie do 8GB wlacza sie gdzies to DL??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |