![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=13515 a tutaj link o 1633s http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=30&pp=15 |
1633
ok.serdecznie dziekuje.mam duze problemy z przywróceniem mojej nagrywarki do orginału.nie moge jej zfleszowac z powrotem na 1633
|
Napisz, dokladnie co sie dzieje, jakich zmian dokonales w nagrywarce. Jakich programow uzywasz, bardzo duzo pisze na temat problemow na forum. :piwo:
|
najpierw zrobiłem update na BSOK , później BSOK zmodyfikowałem omnipatcherem-1.3.15 i zfleszowałem.wszystko było oki.wiec na koniec wrzuciłem 1653S.CS02.patched-cf i zaczeły sie problemy z odczytem CD-R. próbowałem wrócic do BSOK ale wyrzuca mi błąd ze mam 1653 . wiec za pomocą programu ltnflash 124 wgrałem orginaly eeprom. to równiez nie przyniosło zadnych rezultatów!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
Wgraj któryś z biosów do 1633 w postaci .bin I po problemie :D |
Ilość załączników: 1
no dobrze posiadam coś takiego jak 1633S.BS0R.stock\raw_bin_version\BS0R.BIN. otwieram go za pomocą ltnflash124 i wywala mi bład. załączam rzut z monitora
|
Cytat:
Ściągnij raz jeszcze STĄD :czytaj: I zrób raz jeszcze laden bina :D A jak nie - to po prostu uruchom 1633S.BS0R.stock.exe :taktak: Zobaczymy co ci powie :mruga: |
ale generalizując jak ten biosik BSOR?
|
Cytat:
|
Mam mały problem po przejściu na biosik 1653S CS02. Mianowicie nagrywarka czyta mi płytki DVD+/- R z prędkością max 4x, nie wiem co z tym fantem zrobić. Musze jeszcze sprawdzić, czy jest ona w stanie nagrać płytki prędkością chociaż 8x :blee:
update Zmieniałem już na biosy: 1633S BS0H 1633S.BS41.patched-cf 1633S.BS0R.stock ale nadal jest problem, nawet ainstalowałem stery pod nF2, ale to tez nie pomogło :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmmmmm
Jakieś przypuszczenia co do moda: 1213 @ 1673? Może juz się komuś udało? |
Cytat:
|
Cytat:
Czekam pełen nadzieji na rozwój sytuacji ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |