![]() |
Waszmość Vizzard suto sklecił poezyję zacnej wagi. Nie zabrakło Mu i tutaj powagi;). Nie polega temat diody na kolorów zabawach ino na merytorycznie słusznych tutaj sprawach. Bacznie rozpatrzcie sprawę takową iż dioda ta nie może jawić się czerwoną. Ten kto diody czerwieni uświadczyć się godzi , firmwarem zacz musi ją oswobodzić. Pisano ówdzie iż 1693 przykładem zdatnym się zdaje lecz czy 1673 w konkury w nim staje? Śmiem wątpić iż model starszy pozwoli na fanaberię takową, przeto by czerwień uwolnić trza zakupić nową. Czerwona diodo - łka LiteOn'a plemię lecz lepiej niech zejdzie już może na ziemię. Necowscy bracia zieloną diodę ino mają, nie płaczą przez to i w kącie nie łkają. Zaklinam Was Litki jeśli możliwość macie , pokażcie czerwień swoją - czerwoną jak gacie. ;)
|
ja pitole gdzie ja jestem.............. :O :O :O
|
Cytat:
:matrix: |
Cóż zacny Dorianie
Może i płacze czasem Litka plemię :'( lecz to pewnikiem lepiej niźli Neca nosić brzemię... (( którego panowie nie łkają toć oni na czerwień swych diód nadzieji przecież żadnej nie mają :nie: Och Litkowa diodo zielonoczerwonopomarańczowa choć jesteś jedyna jakże cudnie kolorowa O Twych barwach tęczy ten tylko mówi czule kto zapoda firmware z "led-fixem" w tytule A piękno Twoje widać wielkie jest szalenie skoro dla poetów tylu stałaś się natchnieniem :) ;) |
Diodo, ach diodo szalona
tak zrobiłaś mnie w balona, pozbawiłaś ostatniej nadziei, że coś jeszcze może się zmieni... Dlatego, ach diodo uparta Nie jesteś dla mnie nic warta Sprzedać cię natychmiast muszę Lecz kto weźmie twą zieloną duszę? Sprzedaję tę diodę szaloną bo ona nie jest czerwoną Czerwień mnie tak urzeka lecz tyś zielona kaleka... oby producent się tobą udławił i na czerwono wszystko zakrwawił nauczka by była zaiście słuszna W końcu dioda ma być posłuszna. |
poeci heh:!! pisałem do codeguys'a niestety ale nie da sie zmienic kolorku diody bo jej tam nie ma!!! jest tylko zielona dioda!! i poza tym napisał ze chceili dac czerwoną diode tylko kalibracja lasera konczyła sie niepowodzeniem podczas nagrywania!! wiec wprowadzono zieloną diode do litków!!! mnie tez to smuci ale cóż tak musi byc!!
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
Trzeba napisać do codeguys! :czytaj:
Może niech sprawdzą dokładnie raz jeszcze :tak!: :D |
Trzeba napisać;) Poza tym co ma kalibracja lasera do koloru diody - niech codeguys wyjaśni tą nieścisłość. Mam czerwoną dla zapisu ,a zieloną do odczytu w nagrywarce cdrw Asus'a i to wg. mnie tylko bajer nic więcej;) więc co z ta kalibracją? :|
|
@Guzio85
Może rozwiniesz swoją myśl czemóżto czerwona dioda rozkalibrowuje laser... Strzeżcie się posiadacze litków 1653s ledfix... bo nie znacie dnia ani godziny... |
bo ta czerwona dioda na panelu jest laserowa i odczytuje kod kreskowy mózgu.
zmiana na zielony jest korzysta dla posiadaczy, poniważ nie da się odczytać myśli podczas nagrywania, a co za tym idzie dojśc co się przegrywa i czy ma się do tego prawo. |
Ja sądzę że by wam się przydały dwie dodatkowe diody:
na podczerwień i na ultrafiolet(coby sie można było przy niej opalać) A co do wypowiedzi ed hunter - Może zaprojektuj jakąś diodę wysyłającą fale mózgowe... na panelu czołowym. |
Cytat:
|
Już blisko sto postów umieściliście w tym temacie a jakoś nigdzie nie można znależć odpowiedzi na nurtujący użytkowników litka temat.
Ale za to przynajmniej można se poczytać trochę twórczości ludowej. Tak więc nie przestawajcie. Twórzcie dalej. Może w jakiejś fraszce "do diody" znajdę jakąś konkretną odpowiedź. A z drugiej strony moźe warto zastanowić sie nad utworzeniem nowego forum dotyczącego problematyki czerwonej diody - skoro mamy taki ruch w tym topiku.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |