![]() |
Cytat:
Info zaczerpnięte z net-u, na pewno była linia napędów iHAPx22 z chipem MT1859LL, Twój egzemplarz pewnie pochodzi, jak to było też z linią iHASx24, z innej rewizji, gdzie zastosowano nowszy chip. Nie chciałem Cię wprowadzić w błąd, sorry! :piwo: |
Cytat:
http://img269.imageshack.us/img269/6...0907124825.jpg |
Ooo no to fajnie:)
A napiszesz szefie co i jak i zapodasz odpowiednimi plikami:) Bo jak widać po dacie mojego ostatniego postu i nagrywarkach jakie zostały w mojej kolekcji - trochę wypadłem z obiegu:D |
Obydwa modele mają na ten sam chip MediaTek MT1859LL, więc crossflash jest możliwy.
:) |
Wiem, że to temat to iHAS i to w dodatku nowszym, ale zapytam tutaj:
Czy da radę zrobić crossflasha iHAP122 na np iHAP422?? Strony takie jak myce.com milczą na ten temat więc podejrzewam, że....:) |
chyba mi naped zdycha. opti drive twierdzi ze naped nieobsluguje testowania jakosci dysku, nero cd dvd z poziomu vmware rowniez.
wczoraj tak mi nagral plytki ze nero nie mogl ich po nagraniu zweryfikowac. scan disk tez wali bledami dobre/uszkodzone. ale zdaje sie ze jak odinstalowalem naped z systemu to scan disk poszedl ze wszystkim na zielono. teraz znowu wali bledami. |
Te TY zaje*iste! Za to Sony szajsowate, nawet ta ostatnia, niby fajnie spalona, jednak jitter przekroczony.
:) |
Tamta płytka była wzięta ze środka paczki, bo leżą sobie te płytki na świetle, więc, żeby nie było... Przypomnę, wypalana 8x
Miałem zamiar wypalić tą z wierzchu, ale biorąc w niezgrabne paluchy upuściłem 2 pierwsze na podłogę, żeby nie było, że jakieś porysowane, to je po prostu wywaliłem i wziąłem trzecią, prędkość max, czyli 16 razy, no i proszę, jitter nie jest ładny, ale to już zupełnie inna bajka. Wniosek: albo nowe nagrywarki wypalają najlepiej na maxa, albo te płyty, to loteria. Prawda pewnie jest gdzieś po środku. :taktak: Załącznik 59813 |
Ale środek ładny. Oderżnij początek i końcówkę! :D
|
He, he, a ja myślałem, że mi się poprzednia nagrywarka zepsuła, a to super podstawki Sony z MM. :]
Załącznik 59811 Niestety nie mam w tej chwili żadnej płyty do przetestowania. |
Pierwsza piękność ze starych zapasów palona na maksimum, dwa skany bardzo porównywalne, co dobrze świadczy o tej nagrywarce.
Zaraz wypalę DVD. Załącznik 59809 Załącznik 59810 |
Wielkie dzięki
|
Ilość załączników: 2
Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenie nagrywarki!
|
Witam,
czy mógłby mi ktoś podesłać bina z firmware 1.06 do PX-L890SA. W moim jest 1.07 a chce zdobić downgrade do 1.06. Mam 1.06 ale w exeku, a pod win7 x64 wywala mi "No matched drive detected" i dziękuje za współpracę. Nie mam pod ręką żadnego kompa z innym systemem, dlatego pomyślałem, że spróbuję mu zapodać 1.06 przez Flash Utility. PS. sorki za odgrzebanie tematu, ale w tym wypadku chyba nie ma sensu zakładać nowego. |
Cytat:
iHAS524 jest identycznym napędem pod względem technicznym z iHAS124. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |