![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Wygląd płytki też fajny Tu kolejna omega palona i testowana j/w. |
Cytat:
|
A tu masz płytę 'omega' z cake 25sztuk testowana na ihbs112 X16.
Płyta nagrywana na Ihas124 crossflashowanym na plexa . |
Ładny wypał :spoko:
|
16@iHAS124 D 8L0A
Verbatim CD-R 52x (biała z góry) Manufacturer: CMC Magnetics Corp. Załącznik 61204 |
Witam.
Czy ktoś mógł by wrzucić test płytek cd-r z tej serii nagrywarek? potrzebuje dobrą nagrywarkę która zgra poprawnie płyty cd-r pod kątem audio (aby odtwarzacz poprawnie płytę czytał),czy może szukać czegoś innego. |
Ilość załączników: 3
Zastanawiam się czy zrobić aktualizacje do 8L0A
Sony MIB palona x6 Załącznik 61079 Załącznik 61080 Załącznik 61081 |
Kupiłem Litka, 124-04-D
Póki co nie zmieniam firmware'u... Ktoś tu pisał, że zaczęło mu gorzej palić. palona x8 Załącznik 61077 szału nie ma... Z tymi MBI lepiej radzi sobie prawie 7-letni BenQ 1655. Na benq paląc x 8 jitter max 12,3 średni 8,81 czyli przepaść. Spróbuje spalić x6 i x4... |
Potrzebuje coś na sata bo mam same palarki na ide. Brać tego litka 124-04czy jednak Sony AD-7280S-0B?
|
Ilość załączników: 2
mam wersje D ale już zaktualizowana do 8L0A
ciężko powiedzieć co jest nie tak czy te Liteony czy faktycznie nośniki są coraz gorszej jakości Verbatim DVD+R 16x cake 25szt. made in RPC Disc ID: MCC-004-00 8x@iHAS124 D 8L0A Załącznik 61053 Załącznik 61054 nagraj coś na verbatimach +R i porównamy wyniki |
Już od jakiegoś czasu nowe biosy do Lite-on IHAS sprawiają problemy z współpracą z programami testującymi -wyniki są z kosmosu .
Na różnych biosach scan tej samej płyty ma kosmiczne różnice i jak widać taki stan trwa ciągle i firma nie umie sobie z tym poradzić dalej.:>:ysz: |
radziłbym poszukać. bo niestety masz napęd w wersji D. a ja mam bios od B.
@seku ma D. jeżeli nie zrobił już upa:) btw takiego jittera to jeszcze na oczy nie widziałem. |
Ilość załączników: 2
Poratuje ktoś .binem... byle nie 8L0A!!!
Kupiłem sobie napęd, wszystko ładnie, burnik na defaultowym firmware 8L05, spoko (Verbatim DVD-R @x16) No to sobie lekkomyślny pomyślałem, ciepniemy najnowszy firmware... WTF? katastrofa... I to nie jest wina płytki! Druga wyspawana jeszcze gorzej... .bina starego nie ściągnąłem... i teraz jestem praktycznie bez napędu |
Da da mój Asus to klon ihasa 124b już przywróciłem go do życia za pomocą plików eprom z takiego ihasa.
Jeżeli by ktoś miał teraz samego bina z Asusa DRW 24B3-ST to bardzo bym był wdzięczny. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |