![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Bios widzi napęd?
Jeśli tak, użyj narzędzia MtkFlash. |
Masz kopię eepromu?
|
ale w obu programach juz nie widać mojego litka..
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
:fiu: po crossflashu napęd miga, w biosie widziany prawidłowo w windzie w ogóle , w tym też przez programy do flashu, any ideas k***a jak teraz wbić na silę bios :) Ja już za stary na takie zabawy jestem || Jako że mktflash nie obsługuje Sata wiec nie mogę na sztywno wbić biosa do uwalonej spawarki. Popołudniu spróbuje DOSFlash'em Posty proszę skleić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli już podejmę taka decyzje to kupiłbym coś obecnie dostępnego w ofercie,
kupowanie wiekowej spawarki dla mnie mija sie z celem, poza tym audiocd wypalam kilkanaście płyt miesięcznie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jedynie spotkałem się parę razy z takim problemem w IHAS -ale wyłącznie dotyczyło to starszego sprzętu i chyba 3 razy dotyczyło marki Grundig:)
|
Z mojej strony duzy minus dla nagrywarek Liteon to dziwna przypadłość wypalania płyty audio cd.
Mój wybredny odtwarzacz cd nie łyka żadnych audiocd wypalanych IHaS124 jak i IBS112 Te same cdki [bez znaczenia firma] wypalone na poczciwym pionku czyta wyśmienicie. Płyty wypalone na litkach sa odczytywane wszędzie poza moim wybrednym cdkiem. chyba kopne w dupe IHaS124 i kupie cos dobrego do audio cd..tylko co bo teraz w cholerę oemow litka |
Help me !
Podczas wgrywania firmware ATAPI.iHAS524_B.AL27.stock do plextora px l890sa Error writing Pomocy jak to zrobić |
Cytat:
Dobrze, że zajrzałem do środka przed flashem:) W takim razie chyba crossflash nie wchodzi w grę?? Ogólnie nic na necie nie mogę znaleźć na temat tego chipsetu (jakie inne spawary go mają itd) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |