![]() |
Cytat:
|
Po czym poznać ,że dana nagrywarka jest w rewizji B ,np tutaj:
http://allegro.pl/nagrywarka-s-ata-d...489080502.html Chodzi o przeróbkę na plextora. |
Platinum DVD-R 16x
Ilość załączników: 1
|
Witaj
No właśnie ten firmware załadowałem i szlak trafił mi nagrywarkę, dlatego potrzebuję oryginalnego BL0V:-( Pozdrawiam P.S. Ale dzięki za zainteresowanie. Właśnie tutaj proszę o pomoc bo nigdzie nie mogę znaleźć oryginalnego biosa a przez własną głupotę nie zrobiłem buckup-u swojego i potrzebuję od kogoś bin-a kto ma taką samą nagrywarkę. |
Użyj narzędzia Flash Utility i wgraj firmware z tej >>strony<<.
|
Witam
Mam taki mały problemik, mam Liteon-a ihs124 Y i posiadałem bios BL0V a na forach zachodnich znalazłem jakiś nowy BL0X, po załadowaniu napęd nie reaguje i dioda mruga a bios jaki mi pokazuje to OL0Z i nagrywarka nie reaguje. Wszystko byłoby w porządku ale nie zrobiłem flasha swojego firmware i tutaj prośba, czy mógłby mi ktoś podesłać w postaci BIN-a firmware BL0V z nagrywarki ihs124 Y. Z góry dziękuję. mail mrrobi@o2.pl Pozdrawiam |
Platinum DVD-R 16x
Ilość załączników: 2
|
Ilość załączników: 1
Verbatim 16x kupiony ponad rok temu
Załącznik 56874 Premierowy wypał na użytym do 3 odczytów iHAS124@PX-L890SA i tak w sumie to chyba te błędy pojawiły się przez 3 małe paprochy których nie udało mi się zdmuchnąć z DVD ;) |
Cytat:
Na płytach DVD-R (minus) pokazuje się bez powyższej kombinacji. ;p |
Cytat:
|
Aha, no to już wszystko wiadomo...
PS A Żeby wrócić do oryginalnego fw wystarczy tylko wrzucić do FU swojego .bin z opcją Update boot code? :) |
Cytat:
Cytat:
:) |
witam - poprosze takze o link do .bin dla PX-L890SA
pozdrawiam |
Dzięki :piwo:
PS A dlaczego nie umieścisz go publicznie? :) |
Link na PW.
:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |