![]() |
pawelblu dystrybutorzy ostatnio nawet nie rozrozniaja monitora z dSUB'em od monitora z BNC/dSUB :D
wiec taka nagrywarka z A czy bez A to dla mnie i dla nich - zadna nowosc |
Cytat:
Coś w tym jest. |
NEC ND2500A i nagrywanie x1
Witam.
Czy jest jakis FW do ND2500A, ktory umozliwia nagrywanie DVD z jednokrotna predkoscia? Jesli nie, to ktore bity opisujace strategie zapisu trzeba ustawic, aby uzyskac taka mozliwosc? Moze znacie chociaz stronke, na ktorej mozna o tym poczytac? Dzieki, ll2 |
Nagrywanie x1 nie daje pozadanych rezultatow. Na plytach pojawia sie wiecej bledow niz przy nagrywaniu x2. Wiec raczej nie ma sensu.
mjq |
Cytat:
|
Pytalem, czy istnieje taka mozliwosc...
Lub tez, czy ktos wie, gdzie moge szukac, jak przerobic FW. Ale dzieki za odpowiedzi, choc niezupelnie na temat. ll2 P.S. Zeby wyjasnic dociekliwym po co i dlaczego: otoz mam pare starych nosnikow 1x, a moj stacjonarny odtwarzacz bez zajakniecia przeczytal tylko taka plytke nagrana nie u mnie(i najprawdopodobniej wlasnie 1x). Nagrania 2x i wiecej traktuje jak porysowane. |
no ja po prostu staram sie dowiedziec o co chodzi. weryfikuje informacje a nie podwazam autorytet nadszyszkownikow ;). to niestety prawda ze sprzedawcy nie widza co sprzedaja jeszcze gorzej ze nie da sie dowiedziec co sie kupuje. czesto takze u producenta. wychodzi w sumie na to ze nie wazne co byle tanio. i taki mamy rynek, czyz nie? nic to. pewnie i tak kupie tego neca. :)
|
Cytat:
|
pawelblu@ ... np smacznego :D
|
Moze jest na forum ktos, kto wie?
Z litkiem, jak pamietam, nie bylo problemu... ll2 |
Watpie zeby sie dalo.
|
nec 2510 kiedy i czy jest sens czekac?
Czy wiadomo kiedy ukaze sie u nas nec 2510?
Juz w UK jest. Czy warto na niego czekac czy olac DL i kupic normalnego 2500a? Osobiscie nie biore pod uwage zabawy z wgrywaniem firmware z 2510 do 2500. |
Cóż, te rozterki nie dają nam już spokoju od dawna :D
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=kiedy |
a dzieki VIZZARD za linka. no i wszystko jasne. to chyba jeszcze jednak poczekam. ALe jak 2510 bedzie za 800zł to jednak spasuje.
|
niech mi ktos podpowie jak szybko skopiować płyte DVD ,która ma dość dużo błędów.I gdzie jest to firmware do nec'a robiące z niej DL
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |