![]() |
Cytat:
|
Pozycz koledze na dzien/dwa - na pewno sie ucieszy a ty bedziesz wiedzial czy palarka jest OK.
Jak u niego bedzie sie tez walic to serwis. Zobacz w budzie czy masz wszystko podociskane. |
słuchajcie,a możliwe jest że niszczy płyty bo jest na starej szmacie,takiej bez zaślepki?
|
wiessz NEC ND-2500A to model ktory istnieje ,
NEC ND-2500 to blad opisu nagrywarki , chochlik drukarski zezarl literke A |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli to o to chodzi - to raczej nie powinno to mieć żadnego znaczenia - jednakże w przyrodzie różne wynaturzenia i dziwy są. Dla pewności możesz spróbować na innej tasiemce, a nóż widelec...To chyba jest najmniejszy problem:) |
dupa dupa dupa.nagrywara nadal kaszani płyty,a to jaki ze mnie idiota...kupiłem tą nagrywarę na alegro,od klienta z mojego miasta,który ,ponoć ,jest takim świetnym kontrachentem,tyle miał pozytywów,a teraz nie mogę złapać z nim kontaktu.
|
Cytat:
|
Czy po wgraniu przerobionego biosu z DL istnieje bezpośrednio możliwość powrotu do orginału poprzez skorzystanie z orginalnego pliku NEC-a? (Na Lite-on sprawdzana jest wersja oprogramowania napędu. Aby powrócić plik musi być zpatchowany.)
|
Cytat:
Miałem kłopoty z Nero (pomógł upgrade do najnowszego) i ładowałem biosy bez względu na wersję. |
Cytat:
w komputroniku na przyklad twierdza inaczej :( |
Cytat:
|
tyle ze nec faktycznie sprzedaje dwa modele 2500 i 2500a. zeby bylo ciekawiej twierdza ze obecnie maja w ofercie (dostawa z 8.06) wlasnie 2500. czyli wyjasnienie ze to byly jakies wczesniejsze modele ktore potem lekko zmodyfikowano bierze w leb.
skoro producent je oznakowal to czym sie chyba musza roznic???? |
bartorz@ ... nadszyszkownik pawelblu chyba ci wyraznie napisal ze nie ma modelu 2500 bez A ... ale jak uwazasz inaczej to kup, kup to zobaczysz - albo taniej bedzie jak do nich zadzwonisz - ale oni sami nie wiedza czym handluja :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |