![]() |
Cytat:
|
PIONEER 109 - nowy biosik 1.58 [2005.09.02]
|
Odpalasz regedit i idziesz do gałęzi:
\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality Klikasz 2 razy klucz Blocked i usuwasz z niego Pioneer |
[QUOTE=slawekj]Aby sprawdzać PI/PIF na Pionku trzeba odblokować w rejestrze. :taktak:
To tylko na próbę, dalsze testy tylko na BenQ. Moje pytanie brzmi jak to zrobić (jak odblokować w rejestrze te testy)??? Mam Pioneera DVR 109 XLA1, bios 1.55 i nero 6.6.0.15. Z góry dziękuję za pomoc :piwo: Przy okazji jeszcze jedno pytanko: czym różni się pioneer 109 XLA1 od innych XL-ek. Pozdro :) |
1.dlaczego w Nero przy nagrywaniu mam komunikat :Unknow Burn Phase. Tak jest cały czas. ale płyta się nagrywa.
2. przegrywałem filmy CD na CD i w 2 przypadkach przy filmach składających się z 3 płyt -3 części ostatniej płyty nie nagrało. zgrałem tą płytę na dysk i zrobiłem utwórz DVD i też jako DVD nie chciało nagrać. Czyżby ostatnia płyta filmu była jakoś zabezpieczana przed kopiowaniem? |
Cytat:
|
Cytat:
Oprócz Litka jest wiele napędów tak samo dobrych i niezawodnych Które umożliwiają także i testy, przykładowo: BenQ i Nec :taktak: Cytat:
To skoro tu jest wiele osób, to może i ja zapytam o głośniki 5.1 do kina domowego tak do około 300zł? :> || |
kmxx - znowu sie nie popisales. Najpierw zalozyles temat o tym ze masz nowego pionka 109 (no i co z tego?), a teraz dopisujesz sie do przyklejonego tematu o czym innym. Ostatni raz sprzatamy po Tobie.
PS. Na przyszlosc prosze zglaszac tego typu rzeczy za pomoca 'zglos nieodpowiedni post' |
Liteon testował
Cytat:
|
?
tu jest wiele osób w tej dyskusji i dlatego tu zamieściłem pytanie.
|
Cytat:
Ciekawie to razwiazales przciez jest temat o PIONKU 109 :bicz: |
Cytat:
Ale wyniki są tak nierealne i abstrakcyjne :ysz: Że testowanie na Pioneerze można sobie darować O chęci testowania trzeba było myśleć przed zakupem nagrywarki :taktak: |
Cytat:
chcesz testować kup Benq lub LiteOn |
testowanie
mam Pioneera 109 i na nim podobno w Nero nie można testować płyt. Jakim programem i skąd go ściągnąć mogę testować? zamieściłem to pytanie tu bo nie było nigdzie tematu o testowaniu.
|
Proponuję sprawdzić również taśmy i wgrać najnowszy bios do płyty.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:59. |