![]() |
Cytat:
Tylko żeby z tymi wątpliwościami nie zniknęła jeszcze kasa, klucze od mieszkania i samochód... || A co z odpowiedziami na moje pytania? Dlaczego są one tylko wybiórcze i tendencyjne? :( |
Ilość załączników: 1
Poza tym nie ma co się martwić :smutny: <- :nie:
Bo tak se myślę, że jeżeli BenQ źle testuje (podaje gorsze wyniki) To jeżeli na Benku płytki wychodzą dobrze jakościowo To jak za***iście muszą być one wypalone w rzeczywistości... :O :fala: Titanum DVD-R x8 burn x8 111D@XLA 1.19 |
Cytat:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...6972&PageId=14 i zalecam: Cytat:
|
Prostokąciki se pooglądałem
Analiza przeprowadzona :tak!: Wnioski: nie jestem daltonistą, potrafię rozpoznawać kolory :jupi: No! Ale czas wrócić do rzeczywistości i do pytań, na które ciągle brak odpowiedzi: Cytat:
:pytanie: |
Kolorowe prostokąciki to podsumowanie ale wcześniej też warto :czytaj:
Na wszystkie zadane pytania jest jedna odpowiedź. Zmienić napęd do testowania. :taktak: Testowałem Neca i Pioneera na BenQ. I pisałem... :czytaj: Forum na podstawie otrzymanych wyników o niewłaściwym nagrywaniu. Po testach na Plextorze prawda wygląda inaczej. To Pioneer i Nec (podobnie wypadają te napędy w testach na DaTARIUS) nagrywają najlepiej. Dlatego do testów używam obecnie wyłącznie Plextora a do nagrywania Neca i Pioneera. :spoko: Najlepiej z testowanych napędów pity i landy wypala Nec 4551A ze śr. błędami Beta w okolicy zera. :) |
Cytat:
Świetnie! Dziś jadę kupić :taktak: Najlepiej ze dwa :tak!: Cytat:
PLEXTOR zabił Kennedy'ego? :O To jednak intuicja mnie nie zawodziła, że trzymałem się daleka do tej pory I tak już zostanie :taktak: Na bardzo bardzo długo Chcę żyć!!! :jupi: :czar: |
Ale sobie skomplikowali***347;cie ***380;ycie.
U mnie sprawa jest prosta. To na g***243;rze to nagrywarka DVD. To ni***380;ej to nagrywarka "nie DVD". I problem***243;w brak. No mo***380;e s***261; jak piwa zabraknie.:D |
Cytat:
Przecież ja tylko z otwartymi szeroko oczyma słucham największych w tej dziedzinie specjalistów od komplikowania :w00t: Wiem, że nawet gdybym się za to wziął i się zawziął - to i tak bym tak nie potrafił :nie: To chyba taka wewnętrzna blokada o mechanizmie rozsądku :mruga: @rycho! Jesteś pewien, że to u góry to DVD? :> :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
To może faktycznie się przerzucić na to piwo :piwko2: I zainwestować w tester organoleptyczny... :> :D |
Cytat:
Odnośnie piwa to dzisiaj jadę nad jezioro się trochę "sponiewierać". Pozdrowienia od cioci dla cioci. ;) |
Ilość załączników: 2
Sony na tapecie
Sony DVD+R x8 burn x12 be1640BEGB http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1148143650 Sony DVD+R x8 burn x12 111D@XLA 1.19 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1148143569 |
Witam, mam pytanie czy ten pionek 111 podczas skanowania jakosci plyt wyniki sa identyczne jak w plextorze czy w benqu. chcialbym wiedziec bo mam w planach kupic ten naped i chcialbym wiedziec jak wychadza skany plyt.
|
Cytat:
Czy też może możliwość skanowania płyt? :idea: |
chodzi mi o jakosc nagrywania, tak jak w benq czy plextor mogl sprawdzic jakosc nagranej plyty
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |