![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jeżeli masz na myśli płytki Mint DVD-R x4 od Gigastore Corporation - to muszę cię zmartwić Oto Mint burn x4 812@832 VS04 :D Załącznik 9146 |
Zaktualizuj firmware do 1.16 i bedzie palic jak zloto ;)
Pozdrawiam. |
a moze bios 1.18 - widze, ze jest od paru dni - probowal juz ktos go wgrac?
|
Wlasnie wgralem ale nic nie wypalilem jeszcze ;) narazie wgraj 1.16 i powypalaj troche plytek...jezeli beda jakies problemy z 1.18 to napisze a jak nie to mozesz wgrac potem 1.18:)
Pozdrawiam. |
ok, czekam na opinie, pozdrawiam
|
Update Information
For Models DVR-107D FW Version 1.18 DVD-R Writability Improvement +R Writability Improvement DVD-RAM Playability Improvement CD Playability Improvement +R DL DoubleLayer Playback Implemented (NOT Record) nie znam obcych języków, może ktoś przetłumaczy |
1.18 mozna chyba wgrywac.Nagralem 3x esperanza i 1 Tdka i śmigaja bez problemow.
Pozdro. |
Witam
Wgrałem 1.18 wypaliłem 3 + 1 RW , ta rw się bawię wgrywam kasuje itd. Jest wszystko OK. A wracając do pierwszego postu , jak ja kupiłem A07XLA to miałem też 1.10 i były problemy nawet z inCD w Nero . Śmiało wgrywaj 1.18 Pozdrawiam |
Pioneer dvr-107d i bios 1.18
Ktos próbowal? Sa jakies problemy?
|
Cytat:
|
Nowy Pioneer A08 ;-)
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100902
Kurde niezle cacko chyba najladniejsza nagrywarka jaka widzialem......cena sugerowana 180 dolcow ;/ CHoc jak na nowy produkt Pioneer'a to i tak znosnie i jej mozliwosci.....mniami ;D |
Niezla...chcialbym ja miec....
|
Srebrny mi się podoba...
|
No fajnie - 16x i 4x dla DL... tylko gdzie płytki do jasnej ciasnej o takim speedzie???????
|
Cytat:
Jabba |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:19. |