![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam tą nagrywarke od paru dni i jestem pod wrażeniem jakości korekcji. |
Cytat:
Jak mi ktoś da do testowania obydwa - to ci odpowiem :> |
no :piwo:
teraz tez wracam do poligrafii (wlasnie zmieniam robote) :) |
Cytat:
Po fachu! :mruga: |
no widze ze chlopaki z poligrafi sam tez robilem w dwoch firmach poligraficznych (jednej z Krakowa) i nawet prace licencjacka pisalem z poligrafii
:) |
Cytat:
Niedługo się odezwę na GG :taktak: |
Cytat:
Będzie tak : DYPLOM ZA ZMIESZCENIE HISTORYCZNEGO POSTA NA FORUM CDRINFO DLA VIZZARD'a /tu treść posta / Z PANCERNYM POZDROWIENIEM Marcin T. Chyba że chcesz coś dorzucić lub zmienić to pogadamy ! moj gg. 1537248 tam prześlij adres na który mogę wysłać ! Mam teraz trochę pracy ale na pewno w tym tyg. wydrukuję i wyślę. Będzie sitodruk w kol. brąz na pap. czerpanym lekko przyżółconym . Może być ? |
Cytat:
Niech będzie :D |
Cytat:
Bratnia dusza ! Z czerpanym i z pergaminem nie ma problemu , na czerpanym drukuje mi się lepiej , ale co wybierasz ? |
Cytat:
Sorry za mały off-topic, ale jak już o poligrafi rozmawiamy To kończyłem Technikum Poligraficzne :D A co do dyplomu uznania to może być na papierze czerpanym albo na pergaminie :mruga: |
Cytat:
hormony :mruga: |
Cytat:
Dobry człowiek z Ciebie ! Może nie przeczytałem całego forum (wszystkich postów) , ale jak dla mnie to chyba poraz pierwszy poleciłeś komuś Pionka ! To historyczne wydażenie i należy mu się odnotowanie w złotej księdze tego forum, jeśli taka istnieje ! A jak nie istnieje to ja to zrobię na papierze i Ci prześlę ! (mam małą firmę poligraficzną , mogę wydrukować prawie na wszystkim . Na czym chcesz ?) |
Cytat:
co najwyżej zaznaczam fakt że wielu nie trafiło . Ale jeszcze tak powrócę do tego "huru" , dobrze napisałem ? no bo ja piszę jak słyszę a słownik gdzieś wcieło ! A co do "najeżdzań" jednych na drugich to pewno małolaty ! wiadomo , dorastanie, chormony grają , itp. nie ma się czym przejmować barte_k. Jak chcesz mieć wiedzę o pancerzach to zapraszam : http://mtg.domek.org/ Pozdrowienia ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |