![]() |
To łykaj ;) Jezeli tak.Najlepiej sie umow ze zaplacisz za pobraniem.Obnizka producenta mowisz ? Czyli lada dzien pojawi sie 108 DL :)
Cya ! |
Nie wiem skad gosc ma takie ceny bo w hurtowni chodza po 300 netto, chyba ze z vatem kombinuje :), a odnosnie nowego pionka to wyczytalem ze 109 ma byc dopiero w grudniu
|
według mnie v. 1.07 RPC-1 lepszy, 1.08 przestał palić x2 tanie płytki msonic
|
Dvr-107d
Umowilem sie z tym gosciem, ze odbiore osobiscie od niego towar w srode, czwartek w przyszlym tygodniu, bo dopiero wtedy maja przyjechac. Jak odbiore to dam znac czy wszystko jest ok.
|
To prawda z tymi cenami pionkow 107D w przeciagu 3 tygodni zmienily sie o 150 PLN w dol ci co kupowali w poniedzialek w tym tygodniu stracili ok 60 PLN
|
błąd błą błąd... tylko gdzie ?
witam zgromadzonych
dopiero zaczynam zabawę z dvd; już na stacie mam problem i nie wiem jak sobie poradzić; licze na jakąś podpowiedź, bo jak nie tu , to gdzie ? :) nagrywarka to nowy pioneer dvr-107, firmware 1.16 i ustawionym regionem 2; jednak po włożeniu dziś wypożyczinego Powrotu Króla do napędu wyskakuje wkurzający komunikat systemowy typu BŁĄD - "odmowa dostępu do podanego urządzenia,scieżki lub pliku"; a playerDVD - i generalnie sytem - wariuje, spowalnia itp... system to W2K SP4, prcek AMD22600, 512BM RAM - teoretycznie sprzęt jest mocny ..., zainstalowany player DVD - dostarczony wraz z kartą grafiki - Leadtek WinFastDVD - na moje niefachowe oko całkiem niezły bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam _kocur_ acha przeszukałem forum wyszukiwarką -ale niestety nie znalazłem opowiedzi... |
sugerowalbym instalacje najnowszego ASPI do sciagniecia z www.cdrinfo.pl,
czy inne plytki czyta ok? wlaczone DMA? co to za plyta, tloczona czy palona? jak palona to jaka firma nosnika? mozesz zobaczyc z poziomu exploratora windows czy windows commandera co w ogole jest na tej plytce czy od razu blad? |
zainstalowałem nowe aspi
niw wiem gdzie się włącza DMA w 2000 - w menedżer urządzen -> własciwościach sprzętu - nie znalazłem stosownej opcji w końcu udało mi się odpalić film, ale z wielkimi oporami, procedura była tak: włożenie płyty->odpalenieWinFasDVD-> player zmieniał rozdzielczoć dopasowując ja o filmu->odtwarzał pierwsze dwie sekundy->praca systemu zwalnia niemozliwie->odpalam Aly+Ctrl+Del menadżer zadań->w tym momencie film jest odtwarzany normalnie ->wyłączam menadżer zadań i oglądam film i tak na siedzieje z każda płytą z flmem płyty DVD z danymi czyta normalnie.. jak na moje oko to chyba powinno być dużo prostsze... acha system jest zainstalowany na dysku SATA... i generalnie chodzi super... stabilnie i szybko nagrywać mogęnormalnie CD-CDRW-DVD-DVD_RW... tylko to odtwarzanie filmów... uff poradźcie proszę pozdrawiam sedrecznie _kocur_ |
zainstaluj PowerDVD i zobacz jak na nim chodza filmy, generalnie to jeden z lepszych odtwarzaczy na rynku
|
dzieki, :)
sprubóję jutro i dam znac jak poszło.. pozdrawaim kocur |
Przerobienie Pioneera A06 w dual layer!
Witam. Przeczytałem w prasie , że na targach Cebit 2004 przedstawiono nagrywarke Pioneer A06 ze zmodyfikowanym biosem tak , ze nagrywa płyty dual layer moze zna ktoś sposób na tą przeróbkę? albo jaki to był bios mam wersję 1.08
|
Cytat:
Z tego co pamiętam, to kiedyś ktoś pisał, że ten Pioneer miał zmodyfikowany nie tylko BIOS. Pozdrawiam, |
no ja 2 miechy temu płaciłem 599zł w Proline (( ale ceny jak widać diametralnie spadły skoro w proline są po 369zł :wow:
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27234813 patrzcie jak sie zabijaja o nie :) Ciekawe czemu na Nec'i nie ma tylu chetnych ???
|
Właśnie wróciłem ze sklepu z nowiutkim Pionkiem 107 za ... 380 zł. :D
Tyle kosztuje w Apollo więc biorąc pod uwagę koszty wysyłki i drobne niedogodności związane ze sprzedażą wysyłkową... :mruga: Cennik nagrywarek w Apollo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |